Muropaketti

Tilaa syöte syöte Muropaketti
Syötteen kokonainen osoite. 48 min 28 s sitten

Arvioimme: Luke Cagen toinen kausi löytyy nyt Netflixistä, mutta kannattaako Marvel-sarjaan uhrata aikaansa?

Pe, 06/22/2018 - 21:26

Marvelin ja Netflixin yhteistyön tuorein hedelmä on Luke Cagen toinen tuotantokausi, joka ilmestyi katsottavaksi tänään.

Muropaketin arvostelun mukaan supersankarisarjan toinen kausi on parempi kuin ensimmäinen. Vieläkään Marvel ja Netflix eivät kuitenkaan onnistu osumaan Luke Cagen kohdalla napakymppiin.

Arviossaan Aki Lehti toteaa mm. seuraavaa:

”Kaikkien kolmentoista jakson katsominen oli rehellisesti sanottuna 35 vuotta Marvel-lehtiä lukeneellekin melkoinen urakka, joten Luke Cagen kakkoskautta voi suositella vain kaikista muistakin Netflixin Marvel-sarjoista pitäneille. Vaikka se on ensimmäistä huomattavasti parempi, niin perusongelmat ovat hetkittäin jälleen täysin sietämättömiä.”

Lue koko juttu täältä:

Netflixin ja Marvelin Luke Cage -sarjan kakkoskausi on paljon parempi kuin ensimmäinen

World of Warcraft on ilmaiseksi pelattavissa juhannusviikonlopun ajan

Pe, 06/22/2018 - 18:11

Juhannusviikonlopulle on tarjolla paljon ilmaista pelattavaa. Nyt on mahdollista hypätä myös World of Warcraftin pariin tämän viikonlopun ajan.

Jos World of Warcraft on jäänyt syrjään syystä tai toisesta, on nyt mahdollista palata pelin pariin. World of Warcraft on ilmaiseksi pelattavissa maanantaihin 24. päivään asti.

Pelin pariin pääsevät myös ne joilla ei ole lainkaan World of Warcraft -tunnuksia. Ilmaisviikonloppuna pääsee lisäksi myös minkä tahansa omistavansa WoW-laajennuksen pariin.

World of Warcraftin seuraava laajennus, Battle for Azeroth, julkaistaan elokuussa. Edellinen suuri laajennus, Legion, ilmestyi elokuussa 2016.

Ilmainen Life is Strange 2 -esiosa The Awesome Adventures of Captain Spirit ilmestyy ilmoitettua aiemmin

Pe, 06/22/2018 - 17:22

Life Is Strange 2:n esinäytös The Awesome Adventures of Captain Spirit julkaistaan vielä kesäkuun aikana.

Dontnod- studio on paljastanut milloin sen odotettu The Awesome Adventures of Captain Spirit ilmestyy. Life is Strange 2 -esiosa ilmestyy kesäkuun 25. päivä. Alkujaan pelin julkaisun piti tapahtua päivää myöhemmin.

Peli tulee olemaan ilmaiseksi ladattavissa, eikä sitä pelataakseen tarvitse omistaa yhtään Life is Strange -peliä. The Awesome Adventures of Captain Spiritin pituudesta ei ole ilmoitettu mitään, mutta se on luultavimmin samanlainen kuin episodipelisarjan muut osat.

The Awesome Adventures of Captain Spirit ilmestyy pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Reprisal-traileri: Bruce Willisin uudelta leffalta ei kannata odottaa paljoakaan

Pe, 06/22/2018 - 16:04

Lionsgate on julkaissut uuden trailerin Bruce Willisin tulevasta Reprisal-elokuvasta.

Elokuussa ainakin USA:ssa ensi-iltansa saava Reprisal on ”kostotrilleri”, jossa Bruce Willis esittää – yllätys, yllätys – ex-poliisia. Elokuvaa tähdittävät myös Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, Kingdom) ja Johnathon Schaech (Legends of Tomorrow).

Reprisalin on ohjannut Brian A. Miller, joka on tehnyt aikaisemmin Bruce Willisin kanssa elokuvat The Prince (2014) ja Vice (2015). Molemmat leffat on rankattu eri medioissa ja foorumeilla joko surkeiksi tai keskinkertaisiksi.

Näin ollen Reprisaliltakaan ei kannata liikoja odottaa.

Tältä näyttää häkellyttävän hieno tosielämän Doom-panssariasu

Pe, 06/22/2018 - 15:46

Doom on paukuttanut tiensä tosimaailmaan tällä upealla cosplay-panssariasulla.

Australiassa järjestetyillä Sydney Supanova -messuilla nähtiin jotain todella hienoa, kun Scrap Shop Props -pajan Doom-panssariasu marssi paikalle.

Cosplay-asu on järjettömän yksityiskohtainen, sillä se näyttää aivan kuin se olisi saapunut suoraan Doomin syövereistä. Lisätietoa asun rakentamisesta löytyy täältä.

OnePlus 6 tukee nyt Googlen ARCore -virtuaalitodellisuussovelluksia

Pe, 06/22/2018 - 14:28

OnePlus 6 on saanut päivityksen yhteydessä tuen Googlen ARCorelle. Sen avulla puhelimella voi käyttää virtuaalitodellisuuteen perustuvia sovelluksia ja pelejä.

Googlen ARCoren avulla eri julkaisijat voivat luoda Android-laitteille virtuaalitodellisuuteen perustuvia pelejä sekä sovelluksia. Käytettävän älypuhelimen tulee kuitenkin tukea ARCore-teknologiaa, ja toistaiseksi tuettujen laitteiden lista on melko lyhyt.

Nyt OnePlus 6 on saanut tuen ARCorelle aiempien OnePlus 3T ja OnePlus 5 -laitteiden tavoin, raportoi XDA Developers. ARCorea ei voi kuitenkaan vielä ladata OnePlus 6:lle Play Storen kautta, vaan sovellus täytyy hankkia kolmannen osapuolen kautta.

Esimerkkejä ARCore-sovelluksista ovat muun muassa IKEA Place, jonka avulla omaan kotiin voi sijoitella virtuaalihuonekaluja sekä Googlen Just A Line -piirrossovellus.

Marvel julkaisi ensimmäisen kohtausnäytteen Ant-Man 2:sta – Nyt pistetään keittiö ja konnat uuteen uskoon

Pe, 06/22/2018 - 13:50

Marvel Studios on julkaissut ensimmäisen kohtausmaistiaisen seuraavasta elokuvastaan.

Ant-Man And The Waspin uudessa näytteessä supersankarielokuvan nimisankarit antavat konnille ansionsa mukaan.

Suomen elokuvateattereista minisankarit voi bongata 4. heinäkuuta alkaen.

”Marvel Cinematic Universen seuraava elokuva Ant Man and The Wasp avaa uuden lehden ällistyttävän kutistumiskyvyn omaavien sankarien elämään. Elokuvan Captain America: Civil War tapahtumien jälkimainingeissa Scott Lang joutuu kamppailemaan tekemiensä valintojen seurausten kanssa halutessaan olla samaan aikaan sekä supersankari että isä. Hänen yrittäessään tasapainoilla perhe-elämänsä ja Ant-Manin velvollisuuksien välillä Hope van Dyne ja tri Hank Pym tarjoavat hänelle uutta, kiireistä tehtävää. Scottin tulee vetää jälleen ylleen Ant-Man-puku ja yhdistää voimansa Waspin kanssa heidän tiiminsä yrittäessä selvittää menneisyyden salaisuuksia.”

Steam Link tuo nyt pelit televisioon alle kolmen euron tarjoushintaan

Pe, 06/22/2018 - 13:08

Pelit saa nyt edullisesti televisioon, kiitos Steamin kesäalennusten.

Steamin kesäalennuksessa ei ole tarjolla ainoastaan pelejä, mutta myös laitteita. Televisioon pelit suoratoistava Steam Link on parhaillaan myynnissä alle kolmella eurolla.

Valitettavasti Steam ei lähetä laitetta ilmaiseksi, vaan siitä pitää maksaa hieman yli 15 euroa. Steam Linkin lisäksi tarjouksessa on suoratoistolaitteen ja Steam-ohjaimen yhteispaketti. Sen hinta on 38 euroa ilman postikuluja.

Steam Linkin voi lunastaa itselleen täältä. Tarjous on voimassa heinäkuun neljänteen päivään asti.

Uusin Star Wars -käänne: Useita suunnitteilla olleita elokuvia ei olekaan peruttu?

Pe, 06/22/2018 - 12:05

Eilen uutisoitiin laajalti Disneyn ja Lucasfilmin pistäneen Obi-Wan Kenobin ja Boba Fettin sooloelokuvat jäihin. Collider-sivuston julkaisema tieto on kuitenkin osoittautunut pelkäksi huhuksi.

Muropaketissa kerrottiin eilen Disneyn säikähtäneen Solo: A Star Wars Storyn kehnoa menestystä lippuluukuilla, ja pistäneen sen takia kaikki muut A Star Wars Story -elokuvat ainakin toistaiseksi jäihin.

Nyt ABC on kuitenkin julkaissut lähteensä tietoihin pohjaten uutisen, jonka mukaan Lucasfilm kutsuu Colliderin väitteitä ”aiheettomiksi” ja ”parhaimmillaankin spekuloiviksi”.

Myös Entertainment Weeklyn toimittaja Anthony Breznicanin tweetti antaa vihiä siitä, että Colliderin juttu saattaa olla uutisankka.

“So you believed the story that said Lucasfilm was canceling the Star Wars stand-alone films…” pic.twitter.com/kMdAfSk4Nn

— Anthony Breznican (@Breznican) 22. kesäkuuta 2018

Virallista lausuntoa eivät Disney tai Lucasfilm ole vielä antaneet. Kumpikaan yhtiöistä ei hevillä julkisesti kommentoi Star Wars -aiheisia huhuja – koska niitähän riittää.

Toivo James Mangoldin ohjaamasta Boba Fettistä ja Ewan McGregorin paluusta Obi-Wanin roolii elää siis yhä.

Oli Colliderin jutussa perää tai ei, seuraava Star Wars -elokuva, Episode IX, ilmestyy joulukuussa 2019.

Fortnite Battle Royalen iOS -versio tuotti 100 miljoonaa dollaria vain 90 päivässä

Pe, 06/22/2018 - 11:34

Fortnite Battle Royalen iOS-versio on tuottanut Epic Gamesille valtavan määrän rahaa, peitoten tuotossa PUBG Mobilen.

Epic Gamesin Fortnite Battle Royale on käännetty PC:n ja konsoleiden lisäksi myös iOSille. Mobiiliversio onkin noussut huimaan suosioon, tuottaen samalla julkaisijalleen valtavan määrän rahaa.

Analyysiyritys Sensor Towerin mukaan Fortnite BR:n iOS-versio tuotti 90 päivässä 100 miljoonaa dollaria myymällä erilaisia kosmeettisia skinejä mikromaksujen välityksellä, eikä summaan ole vielä laskettu Kiinan markkina-alueelta saatuja tuloja. Samalla hieman myöhemmin julkaistu PUBG Mobile tienasi 60 päivän aikana vain 5,2 miljoonaa dollaria. Parhaiten rahaa keräsi suomalaisen Supercellin Clash Royale, joka tuotti tekijöilleen 90 päivässä 154 miljoonaa dollaria.

Epic Gamesin tulot kasvanevat lähitulevaisuudessa vielä lisää, sillä Fortnite BR:n on määrä saapua myös Androidille vielä kesäkuun aikana.

Plantronics esitteli RIG 500 Pro -pelikuulokemalliston

Pe, 06/22/2018 - 10:16

Plantronicsin viimeisimmässä mallisarjassa mielenkiintoisinta on eri alustoille räätälöidyt ratkaisut. Kuulokkeista tulee nimittäin kaksi eri versiota PC-käyttöön sekä vielä oma versionsa PS4 ja Xbox One -konsoleille.

Plantronics RIG 500 Pro -kuulokkeissa on 50 millimetrin kuuloke-elementit, joiden taajuusvaste on 20 – 20 000 hertsiä, impedanssi 32 ohmia ja herkkyys 111 desibeliä. Irroitettavan mikrofonin taajuusvaste on 100 – 10 000 hertsiä, herkkyys on -45 desibeliä ja äänikuvio yksisuuntainen.

Kaikissa malleissa on 1,3 metrin kaapeli 3,5 millimetrin yhdistelmäliitännällä. Kaapelin pituus on varmasti riittävä konsolin ohjaimen kanssa käytettäväksi, mutta PC-käyttäjälle pituus kuulostaa niukalta.

Kalleimmassa Esports Edition -mallissa korvatyynyt ovat vaihdettavissa. Kaikissa malleissa käytetään pintamateriaalien alla muistivaahtoa. Konsoleille suunnatut mallit painavat 258 grammaa, PC:lle suunnattu malli 281 grammaa ja Pro Esports Edition 323 grammaa.

Konsoille suunnatuissa versioissa on ohjaimeen kytkettävään liitäntään sisällytetty äänenvoimakkuuden säädin, jotta äänenvoimakuutta voi säätää irroittamatta käsiä ohjaimesta. PC-mallissa äänenvoimakkuuden säädöt ovat johdossa.

Xbox Onelle ja PC:lle tarkoitetut mallit sisältävät tuen Dolby Atmos -äänentoistolle. Ne myös sisältävät maksetun lisenssin Dolby Atmoksen käyttöön.

Konsoleille suunnattu RIG 500 Pro HC on listahinnaltaan 79,99 euroa, PC-laitteille suunnattu RIG 500 Pro on hieman kalliimpi 99,99 eurollaan. Malliston huipulle sijoittuva RIG 500 Pro Esports Edition tarjoaa hieman lisää kustomointimahdollisuuksia ja metallisen rungon myös korvakupeille. Sen hinta on 149,99 euroa.

Juhannuksen paras video: Predator ajaa Alien-moottoripyörää Thaimaan maantiellä

Pe, 06/22/2018 - 10:15

Alienin ja Predatorin yhteisissä elokuvissa (2004 & 2008) ei paljoa hurrattavaa ollut. YouTubessa julkaistu uusi video pesee lattiaa niistä molemmilla.

Viime päivinä pienoiseksi nettihitiksi nousseessa videossa tuntematon mies(oletettu) ajaa Alien/Xenomorph-kustomoitua moottoripyörää täydessä Predator-asussa.

Ihan hetkeen emme ole nähneet mitään hienompaa!

Thaimaan Chumphonissa kuvatusta videosta on uutisoinut esimerkiksi Bloody Disgusting.

Lisää ilmaista pelattavaa: Tällä kertaa jaossa kyberpunk-roolipeli Shadowrun Returns Deluxe

Pe, 06/22/2018 - 09:05

Nyt voi sukeltaa neon-valojen välkkeeseen ja krominhohtoiseen kyberpunk-maailmaan aivan ilmaiseksi.

Cyberpunk 2077:aa tullaan mehustelemaan vielä pitkään ennen sen julkaisua, ja sitä odottaessa kannattaakin lähteä Shadowrun Returnsin matkaan.

Kyse on syvällisestä, erinomaisen rikkaaseen vuoden 2054 maailmaan sijoittuva roolipeli. Tarkemmin sanottuna Yhdysvaltojen futuristisen Seattlen alamaailmaan ja valtavien megayhtiöiden varjoihin.

Shadowrun on kyberpunk-maailma, jossa scifi ja fantasia kohtaavat. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia aseita ja maagisia kykyjä, joiden avulla tulee pärjätä pelin vuoropohjaisessa ja taktisessa taistelussa.

Shadowrun Returns Deluxe on parhaillaan ilmaiseksi jaossa Humble-kaupassa. Se sisältää peruspelin lisäksi digitaalista pelitaidetta, kokoelman lyhyttarinoita ja pelin ääniraidan.

Shadowrun Returns Deluxe löytyy ilmaiseksi täältä.

Perjantaiäänestys: Katsotko enää tv-kanavien esittämiä elokuvia televisiosta?

Pe, 06/22/2018 - 08:01

Ei siitä pääse yli eikä ympäri: Netflixin ja muiden suoratoistopalveluiden aikakaudella perinteinen televisio tuntuu aikansa eläneeltä formaatilta.

Muropaketissa uutisoidaan harva se päivä, mitä elokuvia televisiossa esitetään ja mihin aikaan. Jutuilla riittää selvästi lukijoita, mutta silti emme voi olla miettimättä, kuka oikeasti esimerkiksi katsoo ”suorana lähetyksenä” näitä viittä elokuvaa, joita juhannukseksi suosittelimme.

Joten:

Kerro meille, vieläkö katsot tv-kanavien esittämiä elokuvia televisiosta, kiitos. Odotamme vastauksia suurella mielenkiinnolla.

Onpas tuhmaa: Dead or Alive Xtreme Venus Vacationissa kurkitaan pikkuhousujen alle

To, 06/21/2018 - 23:17

Dead or Alive -sarja tunnetaan näteistä ja vähäpukeisista tytöistä. Dead or Alive Xtreme Venus Vacationissa homma viedään entisäkin pidemmälle, sillä pelaajat pääsevät nyppimään pelihahmojen alusvaatteita.

Dead or Alive -sarjassa on perinteisesti nähty reippaasti paljasta pintaa. Vaikka Dead or Alive 6 keskittyy tällä kertaa fanservicen sijasta enemmän varsinaiseen kamppailuun, on Dead or Alive Xtreme Venus Vacation mennyt puolestaan pikkutuhmailussa entistäkin pidemmälle.

Dead or Alive Xtreme Venus Vacationin uusimmassa trailerissa esitellään uutta ominaisuutta, jolla vähäpukeisten pelihahmojen alusvaatteita voi nyppiä ”taikakäden” avulla. Tällöin pelaaja voi kurkata vaikkapa rintaliivien tai pikkuhousujen alle.

Kohutun kouluammuskelupelin kehittäjän PayPal-tili suljettiin

To, 06/21/2018 - 22:21

Steamista poistettu Active Shooter on kohdannut uusia haasteita, sillä peliä kehittäneen tahon PayPal-tili on suljettu.

Kohua herättänyt Active Shooter -kouluammuskelupeli on syvemmällä suossa, sillä peli poistettiin Steam-kauppapaikalta. Nyt pelin julkaisija Acid Softwaren PayPal-tili on jäädytetty, eikä sitä voi enää ostaa palvelua käyttäen.

“PayPalin käyttäjäehtojen mukaan palveluamme ei voi käyttää minkäänlaisen väkivallan edistämiseen”, kertoo PayPal tiedotteessaan.

Acid Software on twiitannut asian tiimoilta valittamalla sensuurista ja sananvapaudesta. Studio on poistanut pelin ostomahdollisuuden sen verkkosivuilta.

Valve on kutsunut pelin kehittäjää trolliksi jolla on pitkä historia asiakkaiden herjaamisessa, tekijänoikeuksien rikkomisessa ja arvosteluiden manipuloinnissa.

Nyt sitä saa: Steamin kesäalennukset käynnistyivät

To, 06/21/2018 - 21:05

Jokakesäisenä pankkitilin turmiona tunnetut Steamin kesäalennukset ovat alkaneet.

Monien kesälomasuunnitelmat alkavat muodostua nyt, kun Steamin kesäalennukset ovat tulleet linjoille.

Tämän vuoden alennuksien oheistapahtuman ytimessä on Saliens-peli, jossa pelaajat kamppailevat Duldrumz-otuksia vastaan. Nämä pyrkivät levittämään tylsyyttä varastamalla pelejä, joita oliot piilottelevat kaukaisille planeetoille, joilta niitä ei löydä kukaan.

Onneksi pelaajat voivat Saliens-hahmojen avulla taistella erilaisilla ulkoavaruuden planeetoilla ottaen eri sektoreita haltuun, keräten samalla kokemuspisteitä ja ottaa vastaan ilmaisia pelejä.

Valitettavasti pelin kanssa on ollut hankaluuksia, sillä palvelimet eivät ole kestäneet pelikansan innostusta.

Kuten aiemminkin, myös nyt voi ansaita kolme ilmaista Steam-korttia päivässä selailemalla omaa löytöjonoaan.

Tarjolla on valtava määrä erilaisia pelejä alennettuun hintaan: esimerkiksi Halo Wars Definite Edition, WRC 7, Sunless Sea ja monet muut tarjoukset takaavat, että jokainen löytää varmasti omaan makuun sopivaa pelattavaa.

Steamin kesäalennukset jatkuvat heinäkuun neljänteen päivään saakka.

Paljastus: Disney ryssi uuden Star Wars -elokuvan julkaisun ja markkinoinnin, ei Lucasfilm

To, 06/21/2018 - 21:02

Solo: A Star Wars Story ei menestynyt lippuluukuilla odotetusti ja analyytikot ovat syyttäneet huonosta menestyksestä epäonnistunutta markkinointia. Pääsyylliseksi floppaamiseen osoitetaan nyt sormella Disneytä eikä Lucasfilmiä.

Solo: A Star Wars Storyn tuotanto koki kovia viime vuonna ohjaajanvaihdoksen ja uusintakuvausten vuoksi. Näiden vuoksi se sai huonoa näkyvyyttä mediassa. Moni ihmetteli, kun elokuva kuitenkin päätettiin julkaista kiireellä sovittuun aikaan. Kyseessä oli lisäksi julkaisuaika, jolloin elokuvateattereissa oli useita muita samalle kohderyhmälle suunnattuja elokuvia ja julkaisu oli vain muutama kuukausi Star Wars: The Last Jedin jälkeen.

Nyt on paljastunut, että Disney käytti vaikutusvaltaansa Solon julkaisuun, vaikka Lucasfilm olisi halunnut myöhästyttää elokuvan julkaisua. Lisäksi Disney päätti, ettei Solo saisi erityiskohtelua markkinoinnissa, sillä Avengers: Infinity War oli elokuvateattereissa samaan aikaan.

Solo-elokuva ei menestynyt odotetusti ja on tienannut elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti vain 343 miljoonaa dollaria. Tulos on erittäin vaatimaton verrattuna esimerkiksi Rogue Onen tulokseen, joka oli maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria.

Facebook Messenger saamassa keskusteluihin upotetut videomainokset

To, 06/21/2018 - 20:52

Facebookin keskustelusovellus Facebook Messenger testaa tällä hetkellä pienellä osalla käyttäjiä keskusteluihin upotettuja mainoksia. Mainokset ovat videoita, jotka toistuvat automaattisesti.

Stefan Loukakos, Facebook Messengerin mainosliiketoiminnan johtaja, vakuuttelee yhtiön prioriteettina olevan edelleen hyvä käyttäjäkokemus. Hänen mukaansa toistaiseksi testatut mainokset eivät vaikuttaneet käyttäjien viestintäkäyttäytymiseen. Nämä mainokset eivät kuitenkaan vielä olleet videoita, mutta Loukakos ei usko tilanteen muuttuvan videoidenkaan kanssa.

Facebook toteaa lausunnossaan, että videomainokset otetaan aikanaan käyttöön vaiheittain ja ”harkiten”. Käyttäjät voivat luonnollisesti raportoida mainoksia ja ilmoittaa mainoksista jotka eivät kiinnosta, mutta niitä ei tietenkään voi kytkeä pois. Facebook vahvisti tiedon mainostestauksesta Quartzille.

Nokia X6:n maailmanlaajuinen julkaisu voi olla jo yllättävänkin lähellä

To, 06/21/2018 - 20:12

HMD Global saattaa tuoda Kiinassa julkaistun, näyttölovellisen Nokia X6:n myyntiin muillakin markkina-alueilla jo melko pian.

HMD Global julkaisi näyttölovella ja edullisella hintalapulla varustetun Nokia X6:n Kiinassa muutama viikko sitten. Pian julkaisun jälkeen HMD Globalin CPO Juho Sarvikas kysyi kuitenkin Twitterissä yleisön mielipidettä siitä, pitäisikö Nokia X6 julkaista myös muilla markkina-alueilla. Kyselyyn vastanneista 92 prosenttia olivat kiinnostuneita muilla markkina-alueilla julkaistavasta versiosta.

Nyt venäläisille sekä taiwanilaisille Bluetooth-sertifikaateista vastaaville sivustoille on ilmestynyt mainintoja TA-1083 ja TA-1116 -mallinumerollisista laitteista, jotka ovat Nokia X6:n variantteja. Tämä voisi tarkoittaa, että Nokia X6 saattaa saapua myyntiin eri puolilla maailmaa jo lähiaikoina.

Nokia X6:n 19:9-kuvasuhteellinen, 5,8-tuumainen näyttöpaneeli toimii 2280 x 1080 pikselin resoluutiolla. Laitteessa on Snapdragon 636 -suoritin, neljä tai kuusi gigatavua keskusmuistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kiinassa edullisimman 4/32 gigatavun mallin hinnaksi on ilmoitettu 1299 yuania eli noin 170 euroa.

 

Getting a lot of traffic on this so let’s ask around. Should we bring Nokia X6 to other markets too?

— Juho Sarvikas (@sarvikas) 17. toukokuuta 2018

Sivut