Muropaketti

Tilaa syöte syöte Muropaketti Muropaketti
Syötteen kokonainen osoite. 2 tuntia 44 min sitten

Asus julkaisi Call of Duty Black Ops 4 -teemaisen GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimen

2 tuntia 36 s sitten

ROG Strix RTX 2080 Ti Call of Duty Black Ops 4 Edition -näytönohjaimia valmistetaan vain 500 kappaletta. Eroavaisuudet tavalliseen versioon verrattuna ovat kosmeettisia.

Asus paljasti aiemmin syksyllä yhteistyönsä Call of Duty Black Ops 4 -pelin kanssa. Tuolloin paljastettiin iso joukko tuotteita, jotka ovat saaneet CoD-käsittelyn. Viimeisimpänä joukkoon liittyy ROG Strix RTX 2080 Ti OC -näytönohjain, joka on saanut myös kasvojen kohotuksen.

Näytönohjaimen jäähdytysratkaisu on koristeltu pelin teemaan sopivasti, ja takalevystä löytyy pelin logo Asuksen oman ROG-login lisäksi. Ulkoasuvirittelyn lisäksi erikoismalli ei eroa ROG Strix Geforce RTX 2080 Ti OC -näytönohjaimesta. Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus OC-tilassa on 1665 megahertsiä ja muistien tehollinen kellotaajuus 14000 megahertsiä.

Valmistusmäärästä johtuen näytönohjainten saatavuus on rajallinen, eikä hinnoittelua tiedotteen yhteydessä vahvisteta. Hinta noussee lähemmäs 1500 euron luokkaa. Odotetusti näytönohjaimen kylkiäisenä tulee Call of Duty Black Ops 4 -pelin perusversion koodi.

Marvel Studios todella pelkää spoilereita: Jopa Jude Law’n lapset joutuivat allekirjoittamaan Captain Marvelin vaikenemissopimuksen

2 tuntia 5 min sitten

Captain Marvel julkaistaan Suomessa 6. maaliskuuta. Yhdessä keskeisistä rooleista nähdään Jude Law.

Odotetut supersankarielokuvat halutaan ymmärrettävästi pitää salassa mahdollisimman pitkään, sillä jokainen tiedonmurunen kiertää hetkessä ympäri maailman kaikkien fanien korviin. Jude Law nähdään mukana ensi maaliskuussa julkaistavassa, Brie Larsonin tähdittämässä Captain Marvelissa, mutta hänen esittämästä hahmostaan ei ole kerrottu julkisuuteen vielä oikein mitään.

The Late Show with James Cordenissa vieraillut Law kertoo Marvelin salailun menneen niin pitkälle, että jopa hänen lapsensa joutuivat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen: “Olin juuri viettämässä lasteni kanssa perhepäivää kuvauspaikalla ja esittelemässä heille stuntteja ja mahtavia avaruusaluksia, kun he [Marvelin laki-ihmiset] hyppäsivät eteemme paperinippuja heilutellen. Joten lapseni kutakuinkin tietävät, mistä on kyse, mutta en saanut kertoa heillekään nimeäni.”

Cordenin haastattelussakin paljon puhuva Law huomauttaa, että hänen pitää pitää suunsa visusti supussa: “Olen niitä ihmisiä, että jos kerron vähän jotain, kerron sitten samalla kaiken.”

Katso koko haastattelu, jossa Law puhuu Captain Marvelin lisäksi myös Young Pope -tv-sarjaroolistaan, oheisesta videosta:

Monster Hunter Worldiä pääsee nyt testaamaan konsoleilla täysin ilmaiseksi

2 tuntia 41 min sitten

Xbox Onen ja PlayStation 4:n omistajat voivat nyt pelata Monster Hunter Worldiä ilmaiseksi aina joulukuun 17. päivään saakka.

Monster Hunter Worldiin julkistettiin aiemmin tällä viikolla valtava Iceborne-lisäosa sekä The Witcher 3: Wild Huntin kanssa tapahtuva crossover. Julkistusten kunniaksi Monster Hunter Worldiä pääseekin nyt pelaamaan konsoleilla täysin ilmaiseksi.

Hirviöpelin voi ladata Xbox Onen ja PlayStation 4:n pelikaupoista ja sitä pääsee testaamaan aina joulukuun 17. päivään eli ensi maanantaihin asti.

Try the award-winning Action RPG for FREE. #MHWorld Free Trial now available on PS4 and Xbox One!

⚔️ Dec 11 ~ Dec 17 pic.twitter.com/QS3VZRI0Lm

— Monster Hunter (@monsterhunter) 12. joulukuuta 2018

Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään perustuva OxygenOS-betaversio on nyt ladattavissa OnePlus 5 ja 5T -puhelimiin

3 tuntia 11 min sitten

OnePlus on avannut Android 9 Pie -päivityksen avoimen betatestauksen OnePlus 5 ja 5T -puhelimille.

OnePlus 5 ja 5T -puhelinmallien Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään perustuvan OxygenOS:n uusimman betaversion voi ladata OnePlus-verkkosivujen kautta ja asentaa omalle laitteelleen. Jos betaversion on päivittänyt laitteelleen jo aiemmin, tulevat jatkopäivitykset ladattavaksi OTA-päivityksinä.

Päivitys tuo mukanaan muun muassa Android Pien uudistetun käyttöliittymän, mahdollisuuden käyttää useita sovelluksia rinnakkain, Androidin uusimman turvallisuuspäivityksen ja parannellun ”älä häiritse”-tilan.

Android Pie -päivitys saapuu jakoon myös tavallisille käyttäjille kunhan siitä on saatu korjattua mahdolliset betatestin aikana ilmenneet ongelmat.

Battle Royale Tycoonissa järjestät sodat ja siivoat veriset ruumiit pois taistelukentältä

3 tuntia 54 min sitten

Battle royale -pelit ovat kuuminta hottia, mutta kukaan ei koskaan ajattele kuka taistelut järjestää ja kuka joka joutuu siivoamaan muiden sotimisen jäljet.

Erilaisia battle royale -pelejä on nykyään kolmetoista tusinassa. Välillä soditaan PlayerUnknown’s Battlegroundsin tavoin oikeilla aseilla valtavalla saarella, välillä puolestaan Realm Royalen kaltaisissa fantasiamaailmoissa. Battle Royale Tycoon uudistaa reseptiä kuitenkin omalla otteellaan.

Nyt Steamin Early Access -pelinä julkaistu Battle Royale Tyconissa pelaaja on varsinaisen taistelun sijasta vastuussa battle royale -sotien järjestämisestä. Näin ollen jää pelaajan harteille rakentaa sopiva areena, pitää asiakkaat tyytyväisinä, valita näille hyvät aseet ja lopuksi kerätä talteen taistelijoiden veriset ruumiit räiskinnän laannuttua talteen maisemaa pilaamasta.

Battle Royale Tycoon on nyt saatavissa Steamista 10 prosentin alennuksella 7,37 eurolla aina joulukuun 17. päivään saakka.

A Shaun the Sheep: Farmageddon -traileri: Late Lampaan seuraava leffa on silkkaa scifiä

4 tuntia 15 min sitten

Late Lampaan uusi elokuva on määrä ilmestyä valkokankaille huhtikuussa 2019.

Vuonna 2014 julkaistun ja Oscar-ehdolle päässeen Late Lammas Elokuvan jatko-osasta on nyt julkaistu ensimmäinen tiiseri. Aardman Studiosin tutulla tyylillä luoman hahmon uusi elokuva on nimeltään A Shaun the Sheep: Farmageddon, ja se vie maailman suosituimman lampaan näköjään melkoisen scifiin tunnelmaan, sillä trailerilla Late joutuu avaruusaluksen sieppaamaksi.

Farmageddonin ohjaavat pitkään Aardman-animaatioiden parissa työskennelleet Richard Phelan ja Will Becher, ja käsikirjoituksen ovat tehneet Jon Brown ja Mark Burton, joka ohjasi ja käsikirjoitti edellisen elokuvan.

Late Lampaan hahmon luonut Nick Park toimii edelleen mukana vastaavana tuottajana.

A Shaun the Sheep: Farmageddon julkaistaan Coming Soonin tietojen mukaan 5. huhtikuuta 2019.

Nyt sitä saa: PlayStation Storen joulualennukset käynnistyivät

4 tuntia 51 min sitten

Joulu on pian täällä, ja PlayStation Storesta löytyykin nyt paljon pelattavaa alennettuun hintaan.

PlayStation Storen joulutarjouksista voi jokainen Sonyn konsoleilla pelaava löytää itselleen mieluisaa pelattavaa: tarjouslaarista löytyy yli 1200 peliä. Parhaillaan on menossa joulutarjousten ensimmäinen viikko, joten jatkossa myyntiin tulee vielä enemmän pelattavaa edulliseen hintaan.

Alennuksien seasta löytyy sellaisia tärppejä, kuten esimerkiksi Battlefield Anniversary Bundle, Doom + Wolfenstein -paketti, Tomb Raider Definite Edition, Metal Gear Solid V: Phantom Pain ja Hitman Game of the Year Edition.

Valittavaa löytyy PlayStation 4:n erikoistarjouksista aina alle kymmenen euron pelivalikoimiin. Lisäksi myynnissä on erittäin edulliseen hintaan Grand Theft Auto V, ja kaikkea Grand Theft Auto Onlineen liittyvää.

PlayStation Storen joulutarjouksien pariin pääsee täältä.

Thermaltake esitteli aaltoilevan View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelon

5 tuntia 31 min sitten

View 23 Tempered Glass ARGB Edition -kotelon vahvuuksiksi mainitaan ulkonäkö ja jäähdytysvalmiudet. Nykysuuntausten mukaisesti vasen kylki on karkaistua lasia.

Thermaltaken näyttävästi valaistujen koteloiden mallisto kasvaa uudella View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelolla. Kotelon erikoisuutena on sen etupaneelin aaltomainen muotoilu.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 466 x 203 x 441 mm. Kotelo sallii asennettavaksi suurimmillaan ATX-kokoisen ja pienimmillään Mini-ITX -kokoisen emolevyn, ja myös mATX on tuettuna. Etupaneelin taakse on sijoitettu kolme esiasennettua RGB-led-valaistua tuuletinta valaisemaan kokoonpanoa ja lähiympäristöä.

Prosessoricoolerin korkeusrajoitukseksi on asetettu 170 millimetriä. Jos kotelon oikeaan kylkeen ei asenna jäähdytintä, näytönohjaimen suurin sallittu pituus on 366 millimetriä. Jäähdyttimen ollessa asennettuna, pituusrajoitus on 260 millimetriä. Vesijäähdytystä varten etupaanelista löytyy kiinnitysmahdollisuus 360 millimetrin jäähdyttimelle. Oikeaan kylkeen pystyy asentamaan maksimissaan 240-millimetrisen jäähdyttimen.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai 2,5 tuuman asemaa. Lisäksi 2,5 tuuman levyille on varattuna kaksi asennuspaikkaa.

Kotelosta löytyy sisäänrakennettu ohjainpiiri, jonka avulla esiasennettuja RGB-led-tuulettimia pystyy hallinnoimaan I/O-paneelista löytyvällä näppäimellä. Ohjaimen voi liittää myös emolevyyn, jolloin valaistusta pystyy hallitsemaan emolevyn valmistajan hallintaohjelmalla. Tuettuna ovat MSI:n, Asuksen, Gigabyten ja Asrockin emolevyt.

I/O-paneelista löytyy RGB-näppäimen lisäksi kaksi USB 3.0 -liitäntää ja HD Audio -liitännät.

Thermaltake ei ole vielä vahvistanut View 23 Tempered Glass ARGB Edition -miditornikotelon hinnoittelua tai saatavuutta.

Spider-Man-tähti Hailee Steinfeld Muropaketille: “Hämis-animaation ja Bumblebeen tekeminen oli yllättävän samanlaista”

5 tuntia 46 min sitten

Coenin veljesten ohjaamasta True Grit -elokuvasta vuonna 2011 Oscar-ehdokkuuden saanut Hailee Steinfeld esittää uudessa Spider-Man-animaatiossa Gwen Stacya.

Muropaketti tapasi Hailee Steinfeldin Berliinissä tammikuussa julkaistavan Bumblebee-elokuvan lehdistötapahtumassa. Transformers-elokuvien pohjalta tehdyssä Bumblebeessä Steinfeld esittää pääosaa, keltaisen Bumblebee-robotin auttajaksi ryhtyvää Charlieta.

Bumblebeen lisäksi Steinfeld osallistui kuluvana vuonna myös toiseen, juuri ennen joulua julkaistavaan elokuvaan. Hän nimittäin antoi äänensä Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaation Gwen Stacylle, tai tutummin Spider-Gwenille.

Berliinissä Steinfeld kertoi olevansa elokuvasta hyvin ylpeä. “Se on tyrmäävän upea! Näin sen ensimmäistä kertaa pari päivää sitten ja se näyttää aivan vintage-sarjakuvalta”, Steinfeld kertoi Muropaketille.

Vaikka ulospäin Transformers-elokuva Bumblebee ja Spider-Man-animaatio näyttävät hyvinkin erilaisilta, Steinfeld kertoi niiden kanssa työskentelyn olleen hyvinkin saman tyyppistä. Bumblebeessahan hän joutui näyttelemään kepin nenässä oleva tennispallo vastanäyttelijänään.

”Kuvaustilanteina ne olivat hyvin samanlaisia keskenään. Olen äänessä, mutta en tiedä lainkaan, miltä lopputulos näyttää. Ja prosessi jatkui parin vuoden ajan. Ensin sitä pääsee näkemään ainoastaan omat pätkänsä ja parin kuukauden päästä oppii lisää siitä hahmosta, jolle on antanut äänensä. Gwen on todellinen ’all around badass’, vapaasieluinen, älykäs ja luonnollinen johtaja”, Steinfeld muistelee.

Spider-Man: Into the Spider-Verse julkaistaan Suomessa tänä perjantaina ja Bumblebee saa ensi-iltansa puolestaan 4. tammikuuta.

GTA Onlinen uudessa Arena Warissa romuralli saa aivan uudet mittasuhteet

6 tuntia 15 min sitten

Rockstar on päivittänyt GTA Onlineen uuden Arena Warin, jossa pelaajat heitetään ajoneuvoineen keskelle stadiumia. Oman ajoneuvon, kuten moottoripyörän tai monsteriauton, voi varustaa vaikkapa konetykillä jolla kanssakilpailijat voi yrittää suolata.

Tuhon ajopelejä voi kustomoida haluamakseen Los Santosin Maze Bank Arenalla pelattavaa Arena Waria varten GTA Onlinen workshopissa. Tarjolla olevia romuralli-pelimuotoja ovat Carnage, Flag War, Wreck It, Tag Team, Games Masters, Hot Bomb ja Here Come the Monsters.

Kaikki Arena Waria kokeilevat pelaajat palkitaan aina joulukuun 18. päivään saakka tuplamäärällä GTA$ ja RP-pisteitä. Lisäksi pelaajat saavat kaksi ilmaista pelin sisäistä paitaa sekä mahdollisuuden pyöräyttää palkintoja jakavaa onnenpyörää.

Joulukuun 18. päivään saakka GTA Onlinen sisäisessä kaupassa ovat käynnissä seuraavat tarjoukset:

  • Mk II Weapon Upgrades & Customization – 35% off
  • Luxury Finishes – 25% off
  • MG & Combat MG – 25% off
  • Snipers – 25% off
  • SMGs – 25% off
  • Shotguns – 25% off
  • Pistols – 25% off
  • Explosives & Throwables – 25% off
  • Body Armor – 25% off

Uusi Alita: Battle Angel -juliste esittelee Sin City -ohjaajan suurisilmäisen scifi-sankarin

6 tuntia 33 min sitten

Alita: Battle Angel saapuu teattereihin alkuvuodesta 2019.

Eilen 20th Century Fox julkaisi muutaman kuukauden alkuperäisestä aikataulustaan myöhästyvästä Alita: Battle Angel -scifiseikkailusta jo neljännen trailerin, ja nyt pihalle on lykätty uusi juliste, jossa Alita-sankari on valmiina taisteluun. Alitan roolissa nähdään Rosa Salazar. Hänen lisäkseen elokuvassa ovat mukana myös muun muassa Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz ja Michelle Rodriguez

Elokuva saapuu Yhdysvalloissa teattereihin helmikuun 14. päivä. Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän elokuva nähdä täällä suunnilleen samoihin aikoihin.

Alita: Battle Angelin käsikirjoituksesta vastaa James Cameron yhdessä Laeta Kalogridisin kanssa. Ohjaajana toimii Sin City -leffasta tuttu Robert Rodriguez.

OnePlus paljasti miksei se ainakaan vielä julkaise pienikokoista älypuhelinta

6 tuntia 49 min sitten

OnePlus-puhelinvalmistajan toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut haastattelussa, että valmistaja haluaisi tehdä pienikokoisen älypuhelimen, mutta se merkitsisi akkukeston huonontumista. 

OnePlus-älypuhelimien ulkoinen koko on pysynyt vuosien saatossa suurin piirtein samana. Laun mukaan OnePlus tiedostaa kuitenkin myös sen, että markkinoilla riittäisi kysyntää pienikokoisille älypuhelimille. Sama tieto ilmeni myös Muropaketin taannoisessa äänestyksessä, jossa 32 prosenttia vastaajista haluaisi alle viisituumaisen älypuhelimen.

Akkuteknologia ei kuitenkaan ole juurikaan kehittynyt viime vuosien aikana. Näin olleen akut vievät edelleen paljon tilaa älypuhelimen sisältä, ja älypuhelimen pieni fyysinen koko rajoittaisi siten akun kokoa. ”Jos pystymme ratkaisemaan akkuongelman, julkaisemme varmasti pienemmän älypuhelimen”, Lau kertoo.

Lau paljasti PC Magin haastattelussa myös, että älypuhelimien kehityvä kamerateknologia ja Qualcommin uusi Snapdragon 855 -suoritin saattaa pian mahdollistaa kuvien aiempaa monipuolisemman jälkieditoinnin. Laun mukaan esimerkiksi kuvan taustaa voisi vaihtaa helposti samaan tapaan kuin vihreän tai sinisen taustan edessä kuvatessa.

Duke Nukem -leffa etenee – tuottajavalinta ei tosin vala uskoa projektiin

7 tuntia 28 min sitten

Duke Nukem on sen verran tolkuton pelihahmo, että tämä jos kuka ansaitsee oman elokuvansa. Sitä onkin hinkattu jo pitkään, ja nyt leffan tuottajaksi on valittu Assassin’s Creed -elokuvan tuottaja.

Erään pelimaailman härskeimmän hahmon leffaprojekti etenee jälleen kerran pienen paussin jälkeen, sillä Duke Nukem -elokuvaan on valittu uusi tuottaja, kertoo Cbr-sivusto. Jean-Julien Baronnet on aiemmin ollut vuoden 2016 Assassin’s Creed -elokuvan puikoissa.

Paramount-studio hankki itselleen Duke Nukemin elokuvaoikeudet kuluvan vuoden alkupuolella, ja Michael Bayn Platinum Dunes -tuotantoyhtiön piti tuottaa Duke Nukemin valkokangasseikkailut. Pääosaan harkittiin showpainista tuttu John Cena, mutta elokuvan eteneminen tyssäsi, ja Paramount jätti projektin sikseen.

Nyt Gearbox Software on yrittämässä elokuvan uutta virittelyä, sillä se kehittää parhaillaan eri käsikirjoittajien kanssa pakettia, jota myydä isoille elokuvastudioille.

Gearboxin bisnesjohtaja Sean Haren on todennut, että Duke Nukem on parodia 1980-luvun toimintasankareista. Lisäksi Nukemin Dukea verrataan Deadpooliin, koska myös Duke harrastaa neljännen seinän murskaamista, eli yleisölle puhumista. Haren toteaa, että elokuvassa koetaan humoristia hetkiä, kun Duke kohtaa nykypäivän arvot pelastaessaan maailman.

True Detectiven 3. kauden traileri vihjaa upeasti alkaneen sarjan nousevan takaisin jaloilleen

7 tuntia 33 min sitten

HBO:n True Detectiven kolmas kausi alkaa tammikuun puolivälissä.

HBO on julkaissut toisen virallisen trailerin True Detective -sarjan kolmannesta tuotantokaudesta, joka vihjaa tulevien jaksojen olevan tasoltaan jotain muuta kuin pettymykseksi osoittautuneen kakkoskauden.

True Detectiven luoja Nic Pizzolatto on saanut tällä kertaa työstää sarjaa kaikessa rauhassa, toisin kuin aivan liian kiireellä kasaan hutaistua kakkoskautta, joka ei yltänyt tasoltaan lähellekään erinomaista ensimmäistä kautta. Pizzolatto toimii sarjan showrunnerina ja on myös käsikirjoittanut kaikki uudet jaksot, lukuun ottamassa neljättä jaksoa, jossa hän sai jeesiä David Milchiltä. Jeremy Saulnier on kauden pääasiallinen ohjaaja, mutta myös Pizzolatto debytoi kameran takana.

True Detectiven uudella kaudella nähdään jälleen täysin eri näyttelijäkaarti kuin aiemmin. Pääosassa on muun muassa Moonlight-elokuvasta tuttu Mahershala Ali sekä Stephen Dorff. Ali esittää poliisietsivä Wayne Haysia, jota seurataan läpi hänen elämänsä. Sarja näyttää kolme eri aikakautta etsivän uralla, jota varjostaa mystinen ja sairas rikos.

Mukana ovat myös muun muassa Carmen Ejogo, Rhys Wakefield, Michael Greyeyes, Jon Tenney ja Mamie Gummer. True Detectiven kolmas kausi saa ensi-iltansa HBO Nordicilla 14. tammikuuta. Kahdeksasta jaksosta koostuvan kauden jaksot nähdään aina maanantaisin.​

Raijintek esitteli matalaprofiiliset Pallas 120 -prosessoricoolerit

8 tuntia 19 min sitten

Uudet matalaprofiiliset Pallas 120 -prosessoricoolerit ovat tuuletinta lukuunottamatta identtiset. Pallas 120 RGB -mallissa tuuletin on varustettu RGB-led-valaistuksella.

Raijintek ahkeroi vuoden lähestyessä loppuaan. Valmistajalta on nähty viimeaikoina useita uusia prosessoricoolereita ja Pallas 120 -prosessoricoolerit liittyvät nyt samaan joukkoon. Poiketen aiemmasta Pallas-prosessoricoolerista uudet mallit ovat kauttaaltaan mustia ja tuulettimeksi on valikoitunut pienempi 120 millimetrin tuuletin. Pallas 120 -prosessoricoolereiden ulkomitat ovat 130 x 146,8 x 68 mm. Painoa tuulettimen kanssa kertyy yhteensä 550 g.

Coolereiden välinen ero muodostuu tuulettimesta. Pallas 120 -mallissa on PWM-ohjattu tuuletin, jonka kierrosalueeksi ilmoitetaan 200-1400 RPM. Tuulettimen tuottama maksimi-ilmavirtaus on 41,71 CFM. Staattisen paineen arvoksi kerrotaan 0,67 mm/H2O. Vastaavasti Pallas 120 RGB -mallinimi kertoo olennaisen. Tuuletin on tässä mallissa varustettu RGB-led-valaistuksella. Muutoin tuulettimen suorituskyky on identtinen ledittömän sisarmallinsa kanssa.

Yhteensopiviksi prosessorikannoiksi listataan Intelin LGA775-, LGA115x-, LGA1366-, LGA201x- ja LGA2066-prosessorikannat. AMD:n osalta tuettuna ovat kaikki kannat FM1-kannasta aina AM4-kantaan. Raijintek ei kuitenkaan ole vielä paljastanut Pallas 120 -prosessoricoolereiden saatavuutta saati hinnoittelua. Oletettavasti hinta asettuu alkuperäisen Pallas-mallin lähimaastoon, eli 50-60 euron maastoon.

Patrick Stewartin uusi Star Trek -sarja tulee olemaan “todella erilainen”

8 tuntia 22 min sitten

Kapteeni Jean-Luc Picardin oma sarja nähdään Netflixissä loppuvuodesta 2019.

Ensi vuonna nähtävä, vielä vailla nimeä oleva kapteeni Jean-Luc Picardin soolosarja on tyyliltään aivan erilainen kuin mikään aiempi Star Trek. Tuottaja Alex Kurtzman paljastaa Entertainment Weeklyn jutussa jonkin verran mitä Sir Patrick Stewartin tähdittämältä sarjalta voi odottaa, verraten sitä toiseen tuoreeseen Star Trekiin.

– Se on tunnelmaltaan todella erilainen kuin Discovery, joka etenee luodinnopeudella. Picard on hyvin mietiskelevä sarja, jolla on aivan oma rytminsä, Kurtzman kertoo.

– Maanläheisempi ei ehkä ole oikea sana, sillä Discoveryn kakkoskausi on myös maanläheinen. Picard tuntuu enemmän… todelliselta? Jos moinen on oikea tapa kuvailla sitä, Kurtzman pohtii.

Kurtzman toimii pääpäsmärinä Picardin omassa sarjassa ja on myös Star Trek: Discoveryn luoja ja vastaava tuottaja. Discoveryn kakkoskausi alkaa Suomessa heti tuoreeltaan Netflixissä 18. tammikuuta. Picardin oma sarja saapuu suoratoistopalveluun vasta vuoden 2019 loppupuolella.

Ensimmäiset Aquaman-arviot on nyt julkaistu – elokuvaa kehutaan “hulluksi ja näyttäväksi”

9 tuntia 8 min sitten

Suomessa 21. joulukuuta ensi-iltansa saava Aquaman on kriitikoiden mukaan lähinnä ”ihan kiva leffa”. 

Muutama viikko sitten Aquaman-elokuvan jo nähneet saivat julkaista somessa lyhyitä mielipiteitään elokuvasta ja ne olivat yllättävän kehuvia, jopa ylistäviä. Nyt embargo on rauennut ja Aquamanin kunnon arviot ovat ilmestyneet.

Kuten usein megamäiskeleffojen kohdalla, niin oikeat arviot ja lyhyet hehkutukset eroavat toisistaan melko reippaasti. Vaikka Aquamania kehutaan esimerkiksi hulluksi ja näyttäväksi, ja monet arvioista ovat positiivisia, niin suurimmassa osassa supersankariseikkailu tuomitaan korkeintaan kolmen tähden leffaksi.

Kiinassa leffa sai ensi-iltansa jo viime viikolla, jossa se on ollut jättimenestys. Aquamanin tämänhetkinen arvosana Rotten Tomatoes -sivustolla on 79%, mutta Metacriticin kriitikkoarvioiden keskiarvo on vain 53/100. Melkein kaikki arvostettujen sanomalehtien ja nettisivustojen tähän mennessä julkaistut arviot löytyvät täältä.

Ohjaaja James Wanin elokuvassa nähdään Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman.

Aquaman saa ensi-iltansa tänään monilla tärkeillä markkina-alueilla. Yhdysvaltain ja Suomen ensi-ilta on kuitenkin vasta 21. joulukuuta.

Peter Jackson ei ole nähnyt Taru sormusten herra -elokuvia 15 vuoteen: ”Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi niistä…”

9 tuntia 44 min sitten

Peter Jackson aikoo päivittää uransa alkuaikojen elokuvat kuvan ja äänen osalta. Tunnetuimpiin elokuviinsa eli Taru sormusten herrasta -trilogiaan ei ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottaja aio kuitenkaan kajota.

J.R.R. Tolkienin romaaneihin pohjautuvat Sormuksen ritarit, Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu ovat jo 15-17 vuotta vanhoja elokuvia, ja kyllähän sen huomaa, vaikka ne klassikkostatuksesta nauttivatkin. Peter Jackson ei kuitenkaan aio laajentaa Bad Tastea ja Braindeadia koskevia restaurointisuunnitelmiaan kattamaan myös Tolkien-filmatisointeja.

Syfy Wiren haastattelussa Jackson on ilmoittanut seuraavaa:

”Eiväthän Taru sormusten herrasta -elokuvien efektit täydellisiä ole, kaikki on alkanut näyttää ajan saatossa ja tekniikan kehittyessä vähän pölyiseltä ja huteralta. On ihan vääjäämätöntä, että tehosteet alkavat näyttää paikoin heikoilta. Elämä kuitenkin jatkuu. En edes katso omia elokuviani, joten en halua alkaa myöskään hienosäätämään niitä”.

Toisin sanoen Peter Jackson aikoo pysyä kaukana George Lucasin auraamalta ladulta. Star Warsin isähän tunnetusti muokkasi vuonna 1997 klassikkotrilogiansa uuteen uskoon – ja sai monien fanien vihat niskoilleen.

Haastattelussaan Peter Jackson paljasti myös, että hän on viimeksi nähnyt Sormusten herra -elokuvat 2000-luvun alussa.

”En ole katsonut niitä julkaisun jälkeen. Olen nähnyt vain pätkiä televisiossa. Jos joku elokuvista on osunut kohdalle, olen katsonut sitä muutaman minuutin ja sulkenut sen sitten. Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi niistä: olen ylpeä niistä ja ne ovat juuri sellaisia elokuvia kuin halusinkin niiden olevan. Mulla olen jo nähnyt ne, tehnyt ne, elänyt ne. On aika päästä eteenpäin elämässä ja tehdä jotain muuta. Olen iloinen että muut pitävät niistä, mutta en halua itse ottaa takapakkia”.

Video: Tuorein World of Warcraft päivitys Tides of Vengeance on nyt ladattavissa

9 tuntia 47 min sitten

World of Warcraft päivittyy vaiheittain, kun Tides of Vengeance laajentaa peliä monella eri tavalla.

Blizzard on uudistamassa World of Warcraftia tuoreella Tides of Vengeance -päivityksellä. Kyseessä on sarjassaan 8.1-päivitys, joka laajentaa ja parantelee peliä vaiheittain, tietää Massivelyop-sivusto.

Tides of Vengeance kasvattaa sotakampanjaa esittelemällä uuden Darkshore-rintaman, päivittämällä saariseikkailuja ja jakamalla Dwarves ja Blood Elves -roduille uudenlaisia panssareita. Pelaajat voivat lisäksi ansaita erityisiä azerite-haarniskoja.

Vaikka päivityksen joitain osia on jo saatavilla, tulee suurin nippu uudistuksia ladattavaksi pitkin tammikuuta. Esimerkiksi sotakampanja kasvaa entisestään joulukuun 18. päivä, kun Mythic Season 2 ja Battle of Dazar’alor ilmestyvät tammikuun 22.

Tides of Vengeance -päivityksen yksityiskohtaiset tiedot löytyvät täältä.

Christian Bale muisteli tapaamistaan Donald Trumpin kanssa: ”Hän luuli minun olevan Bruce Wayne”

10 tuntia 25 min sitten

Yön ritari -tähti on kertonut julkisuudessa kohtaamisestaan Yhdysvaltain presidentin kanssa.

Kun Christian Bale tapasi Donald Trumpin, tiesi Batmanin näyttelijä sangen hyvin kenen kanssa oli tekemisissä. Donald Trump sen sijaan ei.

”Hän luuli minua Bruce Wayneksi”, Christian Bale paljasti Variety-lehden mukaan uuden Vice-elokuvansa ensi-illassa.

”Tapasin Donald Trumpin yhden kerran. Kuvasimme Batmania Trump Towerissa ja hän kutsui minut toimistoonsa. Minusta tuntui että hän luuli minua Bruce Wayneksi, koska olin pukeutunut kuin Bruce Wayne. Hän alkoi puhua minulle kuin olisin roolihahmoni ja lähdin sitten mukaan hommaan. Se oli oikeastaan aika viihdyttävää. Niihin aikoihin en arvannut yhtään että hän aikoisi hakea presidentiksi”.

Christian Balen tähdittämä poliittinen draama Vice saa Suomen ensi-iltansa tammikuun lopulla.

Sivut