Muropaketti

Tilaa syöte syöte Muropaketti
Syötteen kokonainen osoite. 35 min 46 s sitten

Blizzard esittelee Gamescomeilla uuden Overwatch-lyhytelokuvan sekä ”jotain muuta”

4 tuntia 9 min sitten

Blizzard paljasti, että ensi viikolla järjestettävillä Gamescomeilla nähdään ainakin uusi Overwatch-lyhytelokuva sekä ”jotain muuta.”

Blizzardin Gamescom-show alkaa livestreamin muodossa 21. päivä elokuuta ja jatkuu Gamescomeilla 22-26. elokuuta. Tapahtuman aikana Blizzard aikoo esitellä uuden Overwatch-lyhytelokuvan lisäksi Hearthstoneen sekä Heroes of the Stormiin liittyvää materiaalia. Messuilla nähdään Blizzardin toimesta myös ammattilaistason World of Warcraftiä, tanssia, cosplaytä sekä vielä tarkentamatonta aihetta koskeva julkistus.

PC Gamerin mukaan paikan päälle Saksan Kölniin ehtivät Blizzard-fanit palkitaan Blizzard-teemaisilla ilmaistuotteilla, mutta muutkin voivat seurata julkistuksia livestreamien kautta. Viime vuonna Blizzard esitteli Gamescomeilla muun muassa The Last Bastion -lyhytelokuvansa.

The post Blizzard esittelee Gamescomeilla uuden Overwatch-lyhytelokuvan sekä ”jotain muuta” appeared first on Muropaketti.com.

Tämä oli vain ajan kysymys: Suosituista pakohuoneista tehtiin kauhuelokuva

5 tuntia 24 min sitten

Escape Roomit eli niin sanotut pakohuoneet ovat lisänneet suosiotaan muutamassa vuodessa huimasti. Nyt aiheesta on tehty elokuva, jonka genre on – totta kai – kauhu.

Future Film julkaisee ytimekkäästi nimetyn Escape Room -elokuvan (2017) dvd:llä ja blu-raylla 20. syyskuuta.

Peter Dukesin ohjaaman halpiskauhistelun juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Neljä ystävystä päättää osallistua suosittuun pakohuonepeliin Los Angelesissa. Kepeänä keikkana alkava peli muuttuu pian hirvittäväksi painajaiseksi, kun nuoret huomaavat olevansa demonien riivaaman tappajan käsissä, pienessä lukitussa huoneessa. Taistelu elämästä ja kuolemasta saa sietämättömän synkkiä sävyjä pahoja voimia sisäänsä kätkevän rasian vuoksi. Ystävyksillä on tunti aikaa ratkoa arvoitukset ja paeta huoneesta – elossa… Tappavan huoneen omistajaa näyttelee Skeet Ulrich ja paholaislaatikon omistajan roolissa nähdään Sean Young.”

Alla maistiaisia Escape Roomista trailerin ja kieli poskella väännetyn julisteen muodossa.

The post Tämä oli vain ajan kysymys: Suosituista pakohuoneista tehtiin kauhuelokuva appeared first on Muropaketti.com.

Mediatek julkaisemassa uusia järjestelmäpiirejä, joutui jo pudottamaan toisen hintaa

5 tuntia 47 min sitten

Edullisten älypuhelinten järjestelmäpiirien valmistajana tunnettu MediaTek on lähettänyt lehdistölle kutsuja kahden uuden piirin julkistukseen. Molemmista on vuotanut julki ennakkotietoja. 

Myfisguiden mukaan piireistä kalliimpi Helio P30 on valmistettu 12 nanometrin viivanleveydellä ja koostuu neljästä 1,5 gigahertsin kellotaajuuden Cortex-A72 -ytimestä, ja neljästä samalla kellotaajuudella tikittävästä Cortex-A53 -ytimestä. Piirin LTE -osio tukee Cat.10 -nopeuksia, eli teoriassa sillä päästään 600 megabitin latausnopeuksiin.

Edullisempi P23 valmistetaan 16 nanometrin prosessilla, siinä on kahdeksan Cortex-A53 ydintä, ja piirin PowerVR 7XTP GPU tukee 2K-tarkkuuden näyttöjä. Lisäksi piirillä voi ennakkotietojen mukaan käyttää tuplakameroita.

Vaikka P23-piiriä ei ole vielä edes julkaistu virallisesti, on MediaTek sen kanssa ongelmissa. Sirun hinnaksi oli alunperin suunniteltu 15 dollaria, mutta valmistaja pudotti sen 11 ja 12 dollarin välille saadakseen asiakkaikseen enemmän kiinalaisvalmistajia. Qualcomm rysäytti oman Snapdragon 450-piirin hinnan 10,50 dollariin, joten MediaTek joutunee pudottamaan oman piirinsä hintaa entisestään.

Tilannetta vaikeuttaa MediaTekin osalta sen maksama hinta piirien varsinaisesta tehtailusta. Gizmochinan tietojen mukaan Snapdragonit tekevä Samsung veloittaa  veloittaa Qualcommilta piikiekosta 2500 dollaria, mutta Mediatek joutuu maksamaan samasta raaka-aineesta TSMC:lle peräti 3500 dollaria. Kaikesta huolimatta MediaTek uskoo tuotteisiinsa, ja povaa toimittavansa piirejä vielä tänä vuonna kolmen miljoonan kappaleen kuukausivauhtia.

The post Mediatek julkaisemassa uusia järjestelmäpiirejä, joutui jo pudottamaan toisen hintaa appeared first on Muropaketti.com.

Battlegroundisssa voittaminen ensiyrittämällä on epätodennäköisempää kuin salamaniskun osuminen ihmiseen

5 tuntia 56 min sitten

Uusi PlayerUnknown’s Battlegrounds: By the Numbers kokoaa yhteen mielenkintoisia vertailuja muun muassa eri aseiden aiheuttamista kuolemista.

Blueholen julkaisemien statistiikkojen mukaan vain yksi 6000:sta pelaajasta onnistuu voittamaan ensimmäisen Battlegrounds-eränsä. IGN:n julkaiseman videon mukaan yksi 3000:sta ihmisestä joutuu elämänsä aikana salaman iskemäksi, joten statistiikkojen pohjalta salamanisku ihmiseen on kaksi kertaa todennäköisempää kuin ensimmäisen Battlegrounds-pelin voitto.

Video vertailee myös eri Battlegroundsin kuolintapojen todennäköisyyttä. Lähes kolme neljästä pelikierroksesta päättyy aseen aiheuttamaan kuolemaan, kun taas toiseksi todennäköisintä on jäädä jonkin menopelin alle. Sen sijaan punaiset ja siniset alueet aiheuttavat keskimäärin yhteensä vain noin prosentin kuolemista.

Aseista selkeästi suosituimpia ovat rynnäkkökiväärit, jotka aiheuttavat lähes 57% aseista johtuvista murhista. Rynnäkkökivääreistä suosituimpia ovat AKM sekä M16A4.

Videolla paljastetaan myös, että Battlegrounds on tähän mennessä syönyt yhteensä jo yli 25800 miestyövuotta ja pelihahmojen kulkema yhteenlaskettu matka vastaisi reissua Saturnukseen ja sieltä takaisin.

The post Battlegroundisssa voittaminen ensiyrittämällä on epätodennäköisempää kuin salamaniskun osuminen ihmiseen appeared first on Muropaketti.com.

Razerilta langaton Atheris-hiiri hyvällä paristokestolla

6 tuntia 17 min sitten

Razerin uusin oheislaite on pitkään paristokestoon tähtäävä, langaton Razer Atheris-hiiri. Yhtiö lupaa uuden hiiren jaksavan jopa 350 tuntia kahden AA-pariston voimalla.

Uusi hiiri on yhdistettävissä tietokoneeseen USB-porttiin liitettävän vastaanottimen kautta, tai hiireen sisäänrakennetulla Bluetooth-yhteydellä. USB-vastaanotinta käytettäessä hiiri toimii Razerin omalla AFT-teknologialla. Kyseessä on ympäristön häiriöiden mukaan taajuutta vaihteleva teknologia. 350 tunnin paristokesto luvataan nimenomaan Bluetooth-yhteyttä käyttäessä, eikä Razer mainitse tarkkaa lukua paristoiden kestolle sen omaa yhteyttä käytettäessä.

Itse hiiri on muotoilultaan symmetrinen, ja sopii näin oikea- ja vasenkätisille käyttäjille. Sensori hiiressä yltää enintään 7200 DPI:n resoluutioon. Päivitystaajuus sensorilla on 1000 hertsiä. Painoa on ilman paristoja 66 grammaa. Pääkytkimien lisäksi rullan alta löytyy näppäin DPI:n vaihtoon lennossa ja vasemmasta kyljestä löytyy kaksi lisänäppäintä.

Hintaa uudelle hiirellä on 59,99 euroa ja se tulee myyntiin viimeisen vuosineljänneksen aikana.

The post Razerilta langaton Atheris-hiiri hyvällä paristokestolla appeared first on Muropaketti.com.

Capcomin uusi Marvel VS Capcom: Infinite -traileri avaa pelin tarinaa

8 tuntia 19 min sitten

Capcom on julkaissut uuden trailerin tulevalle Marvel VS Capcom: Infinitelle. Trailerin mukaan lopullisessa pelissä on julkaisun aikaan ainakin 30 eri hahmoa.

Marvel VS Capcom: Infiniten uusi ”Full Story Trailer” avaa tarkemmin pelin tarinaa, jossa supersankarit ottavat mittaa pääpahis Ultron Sigman lisäksi toisistaan, sillä muun muassa Captain America ja Iron Man ovat vahvasti eri mieltä siitä, kuinka Ultron Sigma tulisi kukistaa.

Traileri lisää MvC: Infiniten hahmovalikoimaan uusia tuttavuuksia, kuten Marvelin Ghost Riderin sekä Dormammun. Mukana ovat myös Firebrand sekä Jedah, joista kerrotaan Gamespotin mukaan lisätietoja ensi viikolla järjestettävässä Gamescom-tapahtumassa.

MvC: Infinite julkaistaan syyskuun 19. päivänä PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Julkaistavan seikkailun offline-pelimuodot tulevat olemaan perustarinan sisältävä Story, klassinen Arcade jossa voittajat jatkavat eteenpäin aina loppuviholliseen asti, tutoriaaleja ja vaikeita hahmohaasteita sisältävä Mission, lokaali moninpeli sekä harjoitusalue. Onlinessa pelaajat voivat haastaa muita pelaajia taisteluihin kasuaaleissa sekä kilpailullisissa peleissä.

The post Capcomin uusi Marvel VS Capcom: Infinite -traileri avaa pelin tarinaa appeared first on Muropaketti.com.

Ben Affleck lupasi Justice League -elokuvaan ”perinteisemmän” ja ”vähemmän vihaisen” Batmanin

8 tuntia 56 min sitten

Ben Affleckin esittämä Batman oli melkoinen mörökölli Batman v Superman: Dawn of Justicessa. Marraskuussa ensi-iltansa saavassa Justice Leaguessa yön ritari ei pode yhtä pahoja angsteja.

Entertainment Weeklyn uudessa haastattelussa Ben Affleck on analysoinut Batman-hahmoaan ja kertonut, mitä supersankarin seuraava valkokangasesiintyminen tarjoaa.

Mikäli näyttelijän puheisiin on luottaminen, saavat ainakin sarjakuvafanit Justice League -elokuvasta paljon iloa irti.

”Batman v Superman ei esitellyt ihan perinteistä Batmania. Hän oli elokuvan alussa raivoissaan Teräsmiehelle, koska hänen kollegansa olivat kuolleet Teräsmiehen ja Zodin välisessä taistelussa. Batman v Supermanin Batmanilla oli paljon irrationaalistakin vihaa, kun taas Justice League esittelee paljon perinteisemmän Batmanin. Hän on sankarillinen. Batman tekee asiat omalla tavallaan, mutta hän haluaa auttaa ihmisiä. Justice League esittää Batmanin perinteisemmällä tavalla, samaan tapaan kuin Oikeuden puolustajat -sarjakuvissa”, Affleck lupasi.

Zack Snyderin ja Joss Whedonin ohjaaman Justice Leaguen pääosissa nähdään Ben Affleckin lisäksi Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Ciarán Hinds, Amy Adams, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen ja J. K. Simmons.

Elokuva julkaistaan Suomessa keskiviikkona 16.11.2017.

The post Ben Affleck lupasi Justice League -elokuvaan ”perinteisemmän” ja ”vähemmän vihaisen” Batmanin appeared first on Muropaketti.com.

Essential Phone saapui vihdoin myyntiin

9 tuntia 29 min sitten

Essentialin ensimmäisen puhelimen tie ennakko-odotuksista aina myyntiin saakka on vihdoin huipentunut. Essential Phone on nimittäin nyt tilattavissa. 

Androidin kehittäjänä mainetta keränneen Andy Rubinin perustaman startupin esikoisälypuhelin, Essential Phone, on nyt kaikkien yhdysvaltalaisten tilattavissa, kertoo yritys verkkosivuillaan. Valmistajan oman verkkokaupan lisäksi puhelin on saatavissa Sprint-operaattorilta sekä Best Buy -kauppaketjun liikkeistä ja nettikaupasta. 699 dollaria maksavasta lippulaivasta on tarjolla ainoastaan musta versio.

Myöhästynyt myynninaloitus jäi kuitenkin kauas odotetusta aikataulusta. Alun perin toukokuussa Rubin kertoi, että Phonejen toimitukset alkaisivat ”30 päivän sisällä”, eli viimeistään kesäkuussa. Matkan varrella Essential on myös menettänyt tärkeitä johtajia. Toisaalta Essential on onnistunut hankkimaan myös 300 miljoonaa dollaria rahoitusta muun muassa Amazonilta.

Essential Phone sisältää Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin, 2560 x 1312 pikselin resoluutioisen 5,71 tuumaisen näytön sekä 3040 milliampeeritunnin akun, joka ladataan USB-C-liittimen kautta. Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.1.1 Nougat ja sen kaksoiskameran resoluutioksi on ilmoitettu 2 x 13 megapikseliä. Essential Phone ei kuitenkaan sisällä 3,5 mm:n kuulokeliitäntää.

Vielä ei tiedetä, millä aikataululla Essential Phone saapuu muille markkina-alueille.

The post Essential Phone saapui vihdoin myyntiin appeared first on Muropaketti.com.

Helsinkiläisstudion uudessa mobiilipelissä kilpaillaan Top Gear -teemaisissa haasteissa

9 tuntia 53 min sitten

Helsinkiläinen Motorius Entertainment julkaisi iOS-laitteille uuden mobiilipelin, jossa kilpaillaan Top Gearin haasteissa.

Motorius Entertainmentin uusi, yhdessä BBC Worldwiden kanssa lanseerattu Top Gear Road Trip päästää pelaajat kisaamaan Top Gear -televisiosarjan haasteiden parissa omilla mobiililaitteillaan. Tällä hetkellä ilmaispelattava mobiilipeli on tarjolla ainoastaan iOS-laitteille, mutta Android-version luvataan seuraavan pian perässä.

Trailerin perusteella Top Gear Road Trip muistuttaa kuitenkin enemmän Candy Crushin tapaisia puzzle-pelejä kuin varsinaista autokaahailua. Pelaajien tehtävänä on yhdistää erilaisia merkkejä ruudukossa, jonka lisäksi pelikokemusta höystetään erilaisilla Top Gearista tutuilla klassikoilla, kuten putoavilla pianoilla, joilla voi muun muassa hidastaa muita kilpailijoita.

Lehdistötiedotteen mukaan Top Gear Road Tripin Eurooppaan sijoittuvien 120 tason läpäisy vaatii kuitenkin ”suunnittelua ja strategisia taitoja – autonviritys- ja rallitaidoista puhumattakaan.” Motorius Entertainmentin teos on ladattavissa täältä. Lisätietoja pelistä löytyy sen kotisivuilta.

The post Helsinkiläisstudion uudessa mobiilipelissä kilpaillaan Top Gear -teemaisissa haasteissa appeared first on Muropaketti.com.

Tietovuoto Intelin Coffee Lake -työpöytäprosessoreista

10 tuntia 27 min sitten

Vuodetun esitysmateriaalin perusteella paljastuu kaksi prosessorimallia kolmesta eri mallisarjasta. Prosessorista riippuen yhden säikeen suorituskykyyn on odotettavissa 11 – 29 prosentin kasvu.

Chiphellin foorumille lisättiin kuva, joka kerrotaan otetun Intelin jälleenmyyjilleen pitämästä tilaisuudesta Kiinassa. Kuvavuodon oikeellisuus paljastuu tällä kertaa nopeasti, sillä prosessorien virallinen julkaisu tapahtuu jo maanantaina 21. elokuuta.

Kahdeksas Core-sukupolvi tulee sisältämään i7-8700K sekä i7-8700 -prosessorit. Molemmat mallit ovat kuusiytimisiä ja odotetusti niissä on Hyper Threading (SMT) aktiivisena. Yhden säikeen suorituskyvyn arvioidaan kasvavan Kaby Lakeen verrattuna 11 prosenttia (Core i7-8700 -mallissa 18 %). Usean säikeen suorituskyky kasvaisi peräti 51 prosenttia.

Core i5 -sarjassa nähdään kaksi kuusiytimistä prosessoria: i5-8600K sekä i5-8400. Säikeiden määrä jää kuuteen, sillä Hyper Threading -tukea ei ole. Kaby Lake -sarjaan verrattuna yhden säikeen suorituskyvyn kerrotaan nousevan 19 – 29 prosenttia. Usean säikeen suorituskyky nousee jopa 61 prosenttia (Core i5-8400 -mallissa)

Core i3 -sarjassa luovutaan esitysmateriaalin perusteella Hyper Threading -tuesta. Chiphellistä löydetyssä kuvassa esiintyy kaksi neliytimistä prosessoria, joiden mallit ovat i3-8350K sekä i3-8100. Edelliseen sukupolveen verrattuna yhden säikeen suorituskyvyssä nähdään 16 – 17 prosentin loikka. Usean säikeen suorituskykyyn voi odottaa 61-65 prosentin kasvua.

Julkaisussa nähdään todennäköisesti myös muita prosessorimalleja. Vuoto antaa kuitenkin alustavan käsityksen siitä, mitä on odotettavissa.

The post Tietovuoto Intelin Coffee Lake -työpöytäprosessoreista appeared first on Muropaketti.com.

Uuden Game of Thrones -kauden finaalijakso esitetään Tennispalatsissa – lippuja jaossa Helsingin keskustassa ihan kohta

10 tuntia 59 min sitten

Game of Thronesin seitsemännen tuotantokauden päätösjakso on pituudeltaan 80 minuuttia. Luvassa on siis käytännössä melkeinpä GoT-elokuva. Siksi onkin hyvin osuvaa, että jakso esitetään Helsingissä valkokankaalla.

HBO:n hittisarjan toistaiseksi viimeinen jakso esitetään Helsingin Tennispalatsissa maanantaina 28. elokuuta. Luvassa on rajatulle yleisölle tarkoitettu erikoisnäytös, jonne lipun saadakseen pitää olla joko nopea tai onnekas – tai molempia.

HBO Nordic jakaa tänään perjantaina 18. elokuuta kello 12.00 alkaen Kampin Narinkkatorilla 50 pääsylippua Game of Thronesin 7. kauden päätösjakson näytökseen. Lisää lippuja on luvassa myös suoratoistopalvelun Facebook-sivulla myöhemmin. Näytökseen pääsevät vain 18 vuotta täyttäneet katsojat.

Kotisohvilla Game of Thronesin finaalia voi jännittää joko HBO Nordicin tai C Moren kautta.

Game of Thronesin päätöskausi nähdään vuonna 2018 tai 2019.

The post Uuden Game of Thrones -kauden finaalijakso esitetään Tennispalatsissa – lippuja jaossa Helsingin keskustassa ihan kohta appeared first on Muropaketti.com.

Äänestys: Mistä sinä hankit elokuvasi (jos enää elokuvia edes hankit)?

11 tuntia 42 min sitten

Videovuokraamo, verkon suoratoistopalvelu, leffaliikkeet… Elokuvia on tarjolla monesta lähteestä. Mitä sinä käytät eniten?

Elokuvatallenteiden myynti on kohdannut musiikkiteollisuudesta tutun ilmiön: dvd- ja blu-ray-kiekkojen kysyntä on laskenut 2010-luvulla tasaiseen tahtiin. Asiaa ei ole helpottanut fyysisten elokuvien saatavuuden lasku. Anttila sulki ovensa, ja automarkettien leffahyllyt käyvät yhä pienemmiksi. Pienet alan erikoisliikkeet porskuttavat yhä, mutta Suomessa leffakauppa on käytännössä keskittynyt verkkoon.

Kurimuksessa internetin suoratoistopalvelut ja sähköinen vuokraaminen ovat nostaneet päätään. Ja toki aina on niitä torrenttilurjuksia, jotka eivät halua viihteestään miljardiluokan voittoja tekeville jättistudioille maksaa.

Nyt Muropaketti tahtoo tietää: miten sinä hankit elokuvasi?

Äänestä ja kommentoi asiaa alle, jos haluat avata omia kulutustottumuksia muille lukijoille laajemminkin.

The post Äänestys: Mistä sinä hankit elokuvasi (jos enää elokuvia edes hankit)? appeared first on Muropaketti.com.

Crackdown 3:n julkaisu siirtyy ensi vuoteen

11 tuntia 48 min sitten

Microsoftin mukaan avoimen maailman hiekkalaatikkopeli Crackdown 3 vaatii vielä lisähiomista.

Alun perin vuoden 2014 E3-messuilla julkistetun Crackdown 3:n oli määrä saada julkaisunsa marraskuussa, mutta nyt Microsoft on siirtänyt avoimen maailman hiekkalaatikon julkaisun ensi vuodelle, raportoi Polygon.

”Olemme fanien tavoin hyvin innoissamme Crackdownista, joten julkaisupäivämäärän siirto ei ollut helppo päätös”, kertoo Microsoft Studios Publishingin johtaja Shannon Loftis. ”Haluamme kuitenkin julkaista parhaan mahdollisen Crackdown 3:n ja aiomme vielä parannella sen kolmen pelimuodon välistä tasapainoa.”

Xbox Onelle sekä PC:lle julkaistavan Crackdown 3:n on uuden suunnitelman mukaan määrä saapua ensi keväänä. Toimintapeli tulee Microsoftin mukaan tukemaan myös 4K-resoluutiota PC:llä sekä Xbox One X:llä.

The post Crackdown 3:n julkaisu siirtyy ensi vuoteen appeared first on Muropaketti.com.

Xiaomi Mi Mix 2 -puhelimesta hyvin erikoinen vuoto

11 tuntia 59 min sitten

Innovatiiviselle Xiaomin Mi Mix -puhelimelle odotetaan julkistettavaksi seuraajaa hyvin pian. Nyt puhelimesta on tehty eräänlainen havainto ulkomaailmassa, kun sitä käyttänyt henkilö maksoi luurilla metromatkansa Pekingissä. 

Mi Mix 2 -puhelimen koodinimi Chiron vuoti julkisuuteen jo vähän aiemmin. Nyt sama nimi esiintyy Mydrivers.comin uutisen mukaan  Pekingin metron tilastoissa, jotka pitävät kirjaa millä puhelimilla metromatkoja on maksettu. Kaupungissa on käytössä NFC-tekniikkaa tukeva maksamismahdollisuus. Kyseessä on maailman eniten käytetty metro, jossa tehdään parhaimmillaan yli 10 miljoonaa matkaa päivässä.

Metroja operoi kaksi eri tahoa, valtiollinen Beijing Mass Transit Railway Operation corp ja yksityinen Beijing MTR corp, jonka tietokannasta maininta Chironista löytyi. Muita Xiaomi-malleja listalla ovat  Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5S ja Mi 5.

Puhelimen huhuttu julkistuspäivä on syyskuun 12. Ilmiselvän NFC-ominaisuuden lisäksi puhelimesta on vuotanut julki tietoja, joista ainakin luurin lähdekoodia esittelevän kuvan perusteella on tehty seuraavia päätelmiä: Järjestelmäpiiri: Snapdragon 835, kamera: Sony 12 megapikselin IMX386-kenno takana, 5 megapikselin Omnivision OV5675 edessä, akku: 3400 milliampeerituntia, keskusmuisti: 6 gigatavua, tallennustila: 128 gigatavua (myös 8 + 256 gigatavun malli tulossa), käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1 + MIUI 9.

Kenties puhelimessa nähdään myös kasvojen skannaukseen perustuva biometrinen tunnistusteknologia, Sina.comin uutisen mukaan Xiaomilla olisi ainakin kehitteillä kyseisen kaltaista tekniikkaa.

The post Xiaomi Mi Mix 2 -puhelimesta hyvin erikoinen vuoto appeared first on Muropaketti.com.

Suomalainen supersankarielokuva saa ensi-iltansa – Mitä haluaisit kysyä Rendel-ohjaaja Jesse Haajalta?

12 tuntia 22 min sitten

Ensimmäinen suomalainen ison luokan supersankarielokuva Rendel saa ensi-iltansa syyskuussa. Nyt Muropaketin lukijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä elokuvan ohjaaja Jesse Haajalle.

Kuvio on yksinkertainen:

Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttikenttään tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen toimitus[ät]muropaketti.com (otsikoksi ”Rendel-kysymys”). Aikaa on sunnuntaihin 27.8. asti. Valitsemme esitetyistä kysymyksistä kaikkiaan kymmenen, joihin Rendel-ohjaaja Jesse Haaja on lupautunut vastaamaan.

Kommentin kirjoittaminen vaatii kirjautumista Muropaketin MuroBBS-keskustelufoorumille. Puuhaan menee aikaa noin 30 sekuntia – vaadittujen tietojen määrä on rajattu minimiin.

22. syyskuuta ilmestyvän Rendelin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Euroopan armottomin rikollisjärjestö VALA on jo vuosia lahjonut virkamiehiä runnoakseen läpi testaamattoman Nh25-rokotteen kolmannen maailman pahaa aavistamattomille markkinoille. Naamioitu mies aloittaa iskunsa VALA-järjestön joukkoja vastaan aiheuttaen suuria taloudellisia menetyksiä. Alkaa salaperäinen yöllisten iskujen sarja, jossa veri roiskuu ja raha palaa – kirjaimellisesti. Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. VALA, voimattomana sissisotaa vastaan, värvää riveihinsä kansainväliset palkkasoturit. Kasvottoman kostajan haastaessa kasvotonta korporaatiota alkavat molempien naamiot rakoilla. kukaan ei peräänny: totuuden hetki on nyt.”

Avainrooleja synkässä supersankariseikkailussa esittävät Kris Gummerus, Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Michael Majalahti, Michael Hall, Alina Tomnikov, Aake Kalliala ja Reino Nordin.

The post Suomalainen supersankarielokuva saa ensi-iltansa – Mitä haluaisit kysyä Rendel-ohjaaja Jesse Haajalta? appeared first on Muropaketti.com.

Uusi kuva Avengers: Infinity War -elokuvasta: Kostajat ja Galaksin vartijat kokoon!

12 tuntia 54 min sitten

Instagramissa on paljastettu uusi promokuva ensi keväänä ilmestyvästä Avengers: Infinity Warista. Siinä Avengers-, Spider-Man- ja Guardians of the Galaxy -elokuvien sankarit poseeraavat rinta rinnan.

Taiteilija Steve Casin julkaisemassa kuvassa ovat mukana teini-Groot (Vin Diesel), Rocket Raccoon (Bradley Cooper), Rautamies (Robert Downey Jr.), Kapteeni Amerikka/Nomad (Chris Evans), Hämähäkkimies (Tom Holland) ja Star-Lord (Chris Pratt). Kuva esittelee kuin ohimennen Avengers: Infinity Warin suurimman täkyn: Maan ja avaruuden sankarit yhdistävät vihdoin voimansa yhteistä vihollista vastaan.

Pahiksena Infinity Warissa nähdään tunnetusti valkokankaalla jo vuonna 2012 ensimmäistä kertaa piipahtanut Thanos (Josh Brolin).

Elokuvan ovat ohjanneet Joe ja Anthony Russo. Aikaisemmin veljekset ovat tehneet yhteistyötä Marvel Studiosin kanssa kahden Kapteeni Amerikka -seikkailun merkeissä (Captain America: The Winter Soldier ja Captain America: Civil War).

Avengers: Infinity War saa ensi-iltansa Suomessa vapun 2018 tienoilla.

The post Uusi kuva Avengers: Infinity War -elokuvasta: Kostajat ja Galaksin vartijat kokoon! appeared first on Muropaketti.com.

Netflixin odotettu The Defenders -sarja ilmestyy tänään – syytä riemunkiljahduksiin ei kuitenkaan ole

13 tuntia 23 min sitten

Marvelin ja Netflixin pari vuotta jatkunut yhteistyö huipentuu tänään ilmestyvään The Defenders -sarjaan. Siinä Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Iron Fist taistelevat yhteistä vihollista vastaan.

Pääosia The Defendersissä esittävät Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Élodie Yung ja Sigourney Weaver.

Kahdeksanosaisen sarjan julkaisun alla Netflix on pistänyt jakoon vielä yhden trailerin vakuuttamaan katsojat siitä, että viikonloppuna kannattaa pysyä ruudun ääressä, eikä lähteä vaikkapa radalle tai rannalle.

Muropaketin toimittaja Aki Lehti näki The Defendersistä etukäteen neljä jaksoa, eikä vakuuttunut näkemästään.

Sarja-arviossaan Lehti kirjoittaa:

”Marvel ja Netflix ovat ottaneet aiempien sarjojensa saamaan kritiikin ilmeisen tosissaan, mutta onnistuvat silti tekemään täsmälleen samat virheet kuin kaikissa aiemmissakin katutason supersankareiden seikkailuissaan. Daredevilin, Jessica Jonesin, Luke Cagen ja Iron Fistin soolosarjat olivat kaikki aivan liian pitkiä ja junnasivat paikoillaan esitellen turhanpäiväisiä sivujuonia. Parasta antia tähän mennessä ovat olleet sarjojen pahikset ja konnaosasto on kohdillaan tälläkin kertaa. Vaikka The Defenders ei sisällä kuin kahdeksan jaksoa, niin se on pahimmillaan täsmälleen yhtä puuduttava kuin edeltäneet sarjat, jotka kaikki koostuivat 13 jaksosta. Striimauspalvelu lähetti arvosteltavaksi The Defendersin jaksoista neljä, joiden tapahtumat olisi saanut tiivistettyä helposti yhteen tunnin mittaiseen jaksoon.”

Lue koko tuomio täältä:

Arvostelu: Netflixin The Defenders toistaa aiempien Marvel-sarjojen pahimmat virheet

The Defendersin jälkeen Marvelin ja Netflixin yhteistyö jatkuu loppuvuodesta ilmestyvällä The Punisherilla. Myös kaikki jo oman sarjansa saaneet supersankarit jatkavat seikkailuitaan uusilla tuotantokausilla.

The post Netflixin odotettu The Defenders -sarja ilmestyy tänään – syytä riemunkiljahduksiin ei kuitenkaan ole appeared first on Muropaketti.com.

TOP 10: Nämä naisnäyttelijät saavat Hollywoodin suurimmat palkkiot

13 tuntia 40 min sitten

Talouslehti Forbes on listannut 10 naispuolista näyttelijää, jotka nostavat suurimmat palkkiot suorituksistaan.

Listan kärkeen on noussut La La Land -tähti Emma Stone, joka tunnetaan myös The Amazing Spider-Man -elokuvista ja Zombielandista.

Toiselle sijalle ylsi Frendit-tv-sarjalla läpimurtonsa tehnyt Jennifer Aniston, ja kolmannelle Anistonin etunimikaima Jennifer Lawrence.

TOP 10: PARHAITEN PALKATUT NAISNÄYTTELIJÄT

1. Emma Stone – 26 miljoonaa dollaria
2. Jennifer Aniston – 25,5 miljoonaa dollaria
3. Jennifer Lawrence – 24 miljoonaa dollaria
4. Melissa McCarthy – 18 miljoonaa dollaria
5. Mila Kunis – 15,5 miljoonaa dollaria
6. Emma Watson – 14 miljoonaa dollaria
7. Charlize Theron – 14 miljoonaa dollaria
8. Cate Blanchett – 12 miljoonaa dollaria
9. Julia Roberts – 12 miljoonaa dollaria
10. Amy Adams – 11,5 miljoonaa dollaria

Lisätietoja luvuista ja näyttelijöistä löytyy Forbesin sivuilta.

The post TOP 10: Nämä naisnäyttelijät saavat Hollywoodin suurimmat palkkiot appeared first on Muropaketti.com.

Rottamiehet saapuvat vahvistamaan Total War: Warhammer 2:n armeijatarjontaa

To, 08/17/2017 - 22:53

Skavenien on julkistettu olevan Total War: Warhammer 2 -pelin neljäs kansa. Odotetun strategiapelin julkaisuun on enää reilu kuukausi.

Viime vuonna ilmestynyt Total War: Warhammer osoittautui loistavaksi peliksi, kuten kriitikommekin totesi, joten odotukset pelin jatko-osaa kohtaan ovat korkealla. Nyt Creative Assembly on julkistanut pelin neljännen kansan: High Elfien, Dark Elfien ja Lizardmenien lisäksi pelin peruskansoihin kuuluvat Skavenit, eli rottamiehet. Skavenit saivat samalla kertaa myös oman trailerin, jonka voit katsoa alta.

Kuten GameSpot kertoo, tarjotaan Warhammer 2:n ennakkotilaajille lisäksi viideskin kansa, Norscanit. Creative Assembly on myös luvannut, että peli saa pian ilmestymisensä jälkeen päivityksen, joka yhdistää molempien Warhammer-pelin kartat ja kansat samaan peliin. Niinpä kaikki alkuperäisen Total War: Warhammerin kansat saapuvat ennen pitkää myös jatko-osan puolelle.

Total War: Warhammer 2 ilmestyy 28. syyskuuta PC:lle.

The post Rottamiehet saapuvat vahvistamaan Total War: Warhammer 2:n armeijatarjontaa appeared first on Muropaketti.com.

Star Wars -suosikki Obi-Wan Kenobi saa vihdoinkin oman elokuvansa

To, 08/17/2017 - 22:25

Sinnikäs huhu piti paikkansa: jedimestari Obi-Wan Kenobi on saamassa oman elokuvan.

The Hollywood Reporterin mukaan Obi-Wan Kenobin oma elokuva on kuin onkin kehitteillä. Tieteisseikkailun ohjaajaksi kaavaillaan Stephen Daldrya, joka tunnetaan Billy Elliotin ja The Hoursin kaltaisista laatudraamoista.

Valitettavasti vielä tässä vaiheessa ei ole tiedossa, palaako Ewan McGregor rooliinsa vai ei. Mies on kuitenkin ilmaissut aikaisemmin kiinnostuksensa uusia Star Warseja kohtaan, ja nauttii suurta fanisuosiota. Ihme ei siis olisi, vaikka neuvottelut Lucasfilmin kanssa olisivat jo alkaneet.

Obi-Wan Kenobin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta ilmeisin vuosi on tällä tietoa 2020. Seuraavat Star Wars -elokuvat ovat joulukuussa ilmestyvä The Last Jedi ja ensi keväänä ilmestyvä Han Solo.

The post Star Wars -suosikki Obi-Wan Kenobi saa vihdoinkin oman elokuvansa appeared first on Muropaketti.com.

Sivut