Muropaketti

Tilaa syöte syöte Muropaketti
Syötteen kokonainen osoite. 18 min 13 s sitten

Cooler Master esitteli uudet MasterKeys S ja L -mekaaniset näppäimistöt

31 min 38 s sitten

Cooler Master keskittyy esittelemissään uusissa Masterkeys-näppäimistöissä näppäinhattujen kestoon, sillä ne ovat valmistettu PBT-muovista.

Näppäinhatuissa käytetään pääasiassa ABS-muovia, jonka kiroksi voidaan laskea se, että näppäimet kiillottuvat nopeasti. PBT-muovi ei kiillotu käytössä läheskään yhtä nopeasti. MasterKeys-näppäimistössä näppäinhatuista on myös tehty lähes tuplapaksuisia verrattuna ABS-muovisiin.

Näppäinhattujen alla kytkiminä toimivat Cherry MX -kytkimet. Vaihtoehtoina ovat ruskeat, punaiset, siniset, vihreät ja hopeiset kytkimet.

Konepellin alta löytyy 32-bittinen ARM Cortex M0 -prosessori. Sisäänrakennettua muistia on 512 kilotavua. Näppäimistössä on valmiina kolme näppäinasettelua: qwerty, dvorak ja workman. Näppäinasettelujen vaihtaminen ja makrojen määrittäminen onnistuu ilman erillistä ohjelmistoa.

MasterKeys S -näppäimistö on mallia tenkeyless, joten ulkomitat ovat 356 x 135 x 33 millimetriä. MasterKeys L -näppäimistöstä numeronäppäimistö löytyy ja sen koko on 440 x 137 x 28 millimetriä.

Näppäimistöt tulevat saataville vielä kesäkuun aikana. Techpowerupin tietojen mukaan näppäimistöt ovat hinnoiteltu 99 ja 109 euroon.

The post Cooler Master esitteli uudet MasterKeys S ja L -mekaaniset näppäimistöt appeared first on Muropaketti.com.

Turussa järjestetään syksyllä uusi Grail Quest -pelitapahtuma – mukana myös eSportsia

49 min 16 s sitten

Turun Gatorade Centerissä pelataan syksyllä muun muassa suomalaisen elektronisen urheilun eSM-liigan finaalien merkeissä.

Turussa 19.-21.10 järjestettävä Grail Quest on tapahtuman verkkosivujen mukaan tavallisten LANien sijaan ”pelaamisen festivaali”. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda suuren luokan LAN-tapahtuma myös Turkuun sopivasti syyslomaviikolle ajoittuvalle viikonlopulle.

Grail Quest -tapahtumassa pelataan tänä vuonna Suomen virallisen elektronisen urheilun eSM-liigan finaalit yhteensä kuudesta eri lajista. Lajit ovat  Dota 2, Tekken 7, FIFA, League of Legends ja NHL sekä tanssipelit. Yhteensä eSM-turnausten palkintopotti nousee 12 000 euroon.

Grail Questeilla pelataan myös lautapelejä. Turku Fanatic järjestää tapahtuman aikana turnauksia muun muassa Warhammer 40K- sekä Fantasy Battle 9th -miniatyyripeleistä. Grail Quest -kävijät voivat myös testata tapahtuman aikana esimerkiksi VR-laseja sekä erilaisia pelejä.

Grail Questin lipunmyynti alkaa 1. päivä elokuuta.

The post Turussa järjestetään syksyllä uusi Grail Quest -pelitapahtuma – mukana myös eSportsia appeared first on Muropaketti.com.

Pelistudio myönsi: Sniper: Ghost Warrior 3 oli liian kunniahimoinen projekti

1 tunti 43 min sitten

Sniper: Ghost Warrior 3 -pelin kehittänyt CI Games on tunnustanut, ettei homma mennyt ihan nappiin.

CI Gamesin edustaja Marek Tyminskin mukaan pelistudio yritti kurkottaa liian korkealle kuuhun Sniper: Ghost Warrior 3 -pelin kehityksen aikana:

”Yritimme kilpailla suurien julkaisijoiden tuottamien AAA-luokan pelien kanssa. Lähdimme tekemään valtavaa avoimen pelimaailman projektia, joka oli liian suuri suhteessa pieneen tekijätiimiimme.”

DSOGamingin mukaan useita kertoja myöhästynyt Sniper: Ghost Warrior 3 ei ole kerännyt kovinkaan huimaa menestystä myyntitilastoissa. Peli kärsii myös optimisaatiota koskevista ongelmista, joita ei ole korjattu vielä tähänkään mennessä.

Tyminski on paljastanut myös, että CI Games on ottanut oppia virheistään ja kehittää tällä hetkellä kokonaan uutta taktista ammuntapeliä. Peli tulee keskittymään muutamaan perusmekaniikkaan, eikä se aio langeta uudestaan avoimen pelimaailman ansaan.

Muropaketin arvostelussa Juho Anttila antoi Sniper: Ghost Warrior 3:lle arvosanaksi kolme tähteä viidestä.

The post Pelistudio myönsi: Sniper: Ghost Warrior 3 oli liian kunniahimoinen projekti appeared first on Muropaketti.com.

Netflixin odotetusta Death Note -elokuvasta julkaistiin pahaenteinen juliste

1 tunti 48 min sitten

Netflix on julkaissut ensimmäisen julisteen tulevasta Death Note -elokuvastaan.

Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan suosittuun mangaan pohjautuva Death Note kertoo opiskelijasta, joka törmää kerrassaan erikoiseen muistivihkoon. Jos kansien väliin kirjoittaa jonkun nimen, päätyy tuo epäonninen ihminen manan majoille.

Adam Wingardin (You’re Next, The Guest) ohjaama Death Note julkaistaan Netflixissä 25. elokuuta.

Elokuvan pääosissa nähdään Nat Wolff, Margaret Qualley, Keith Stanfield, Paul Nakauchi ja Shea Whigham. Lupaavin näyttelijäkiinnitys on kuitenkin Willem Dafoe, joka on lainannut mainion äänensä Ryukille, joka velmuilee Death Noten ensimmäisessä julisteessa.

Vaikka Death Note on monelle Netflixin käyttäjälle täysin uusi tuttavuus, on manga kääntynyt liikkuvaksi kuvaksi jo monta kertaa aikaisemmin. Elokuvien lisäksi shinigami Ryuk on tuttu näky myös videopeleissä ja tv-sarjoissa.

The post Netflixin odotetusta Death Note -elokuvasta julkaistiin pahaenteinen juliste appeared first on Muropaketti.com.

Arvostelu: Pommi-iskun takia myöhästynyt Get Even kokeilee rohkeasti uutta, mutta toteutus jää puolitiehen

2 tuntia 19 min sitten

Yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa, mutta mikään ei valehtele niin kuin muistikuva. Get Even on kokeileva räiskintäseikkailu, joka uskaltaa kokeilla uusia asioita ja leikitellä erilaisten peligenrejen sekoittamisella.

Julkaisupäivä: julkaistu / Tekijä: The Farm 51 / Julkaisija: Bandai Namco / Saatavilla: PC, PlayStation 4 & Xbox One / Testattu: PC / Laitevaatimukset: PC Windows 7 tai uudempi 64-bit, Intel Core i5-2500 3,3 Ghz, AMD Phenom II X4 949 tai nopeampi prosessori, Geforce GTX 680, Radeon HD 7870 tai nopeampi näytönohjain & 8 Gt muistia / Pelaajia: 1 / Ikäraja: 16

Mikä alkaa yksinkertaisena pelastusoperaationa kääntyy pian sukellukseksi yhä syvemmälle mielen syövereihin. Kuka oli tyttö, panttivanki, jonka rintaan sidotun pommin räjähdys muuttaa kaiken? Kuka on nukkemestari, joka vetelee naruista kaiken takana? Mitä salaisuuksia hylätty mielisairaala kätkeekään sisälleen.

Puolalaisen The Farm 51:n vuodesta 2014 asti työstämä Get Even haastaa pelaajan juonikudelmalla, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Hyvin pian käy selväksi, ettei näkemäänsä ja kokemaansa voi ottaa itsestäänselvyytenä. Hetki hetkeltä rakentuva palapeli on jatkuvassa liikkeessä eivätkä palaset asetu kohdilleen kuin vasta aivan lopussa.

Get Evenin oli määrä ilmestyä jo runsas kuukausi sitten, mutta Manchesterin pommi-isku sai Bandai Namcon lykkäämään pelin julkaisua kunnioituksesta uhreja kohtaan. Kieltämättä panttivangin räjäytyksestä käynnistyvän kokemuksen julkaisu olisi osunut perin herkkään ajankohtaan, mutta tosiasiassa Get Evenin tematiikka ei juuri edes sivua terrorismia.

Lajityyppisekametelisoppa

Get Evenin kaltaisen pelin juonikuvioita ei tohdi avata arvostelussa kovin syvällisesti. Tähän mennessä sanotun perusteella lienee kuitenkin tullut jo selväksi, että Get Evenin tarina on melkoinen sokkelo. Sama teema toistuu myös pelattavuuden puolella, sillä teos yhdistelee erilaisia lajityyppejä välillä skitsofreenisella tavalla.

Aivan alussa Get Even esittelee itsensä jonkinlaiseksi taktiseksi hiiviskelyräiskintäpeliksi. Kun tarina vie hylättyyn mielisairaalaan, kallistuu lajityyppikin kohti kevyillä puzzleilla höystettyä tunnelmallista selviytymiskauhua. Välillä tarina ottaa vallan ja pelaaja tuntee olevansa keskellä The Chinese Roomin eteenpäinkävelypelejä muistuttavaa kokemusta.

Valitettavasti kaikki Get Evenin osa-alueet eivät toimi aivan niin hyvin kuin toivoisi. Teknisten haasteiden ohella päänvaivaa aiheuttaa nippu harmillisia suunnitteluvirheitä. Mielessä käy useammin kuin kerran, että kokonaisuus toimisi paremmin, jos kehittäjät olisivat malttaneet keskittyä rauhassa yhteen osa-alueeseen.

Ensimmäisen persoonan näkökulmasta kuvatun pelin tärkein työkalu on älypuhelin, jonka avulla voi katsella ympäristöä lämpökameran läpi, etsiä jälkiä ultraviolettivalolla, skannata avainkohteita tarkempaa analyysia varten tai seurata vihollisten liikkeitä kartan kautta. Pystyypä laitteella myös vastaanottamaan tekstiviestejä ja vastaamaan tuleviin puheluihin.

Ultraviolettivaloa ja lämpökameraa hyödynnetään kourallisessa yksinkertaisia puzzleja. Ympäristön skannaaminen on tärkeämpää erityisesti sen vuoksi, että ominaisuus antaa mahdollisuuden myös muokata ympäristöjä määrätyissä paikoissa. Pelaaja nimittäin viettää pääosan aikaa eläen läpi omia muistojaan vallankumouksellisen virtuaalitodellisuuslaitteen avulla, mikä aiheuttaa myös sen, ettei mihinkään näkemäänsä voi luottaa.

Pelin vähemmän vallankumouksellinen idea, Corner Gun on nimensä mukaisesti ase, jolla voi ampua 90 astetta kulman ympäri. Vekotin on juuri niin idioottimainen kuin miltä se kuulostaakin, eikä sille rehellisesti sanottuna löydy kummoista käyttöä. Monissa muissa peleissä tämän kaltainen innovaatio on tärkeä osa erottuvaa pelattavuutta, mutta The Farm 51:n veijarit lienevät hoksanneet itsekin, että Corner Gun kelpaa lähinnä tarinaa tukevaan rooliin. Ainakaan itse en päätynyt ammuskelemaan nurkan taakse kuin kerran pari koko pelin aikana.

Vahvaa tarinaa, kehnoa toimintaa

Get Even -kokonaisuus on vahvimmillaan silloin, kun se rakentaa käsinkosketeltavaa tunnelmaa erityisesti tehokkaan ja omaperäisen äänimaisemansa kautta. Tavanomaisen pelottelutunnelmoinnin ohella peli uskaltaa käyttää musiikkia omaperäisellä tavalla, joskin välillä oikean sinfoniaorkesterin loihtima ääniraita on liiankin päällekäyvä.

Ongelmat alkavat, kun genre keikahtaa kohti taktista hiivistelyräiskintää. Sankarin korviin kuiskiva ääni jaksaa nalkuttaa toiminnallisemmasta lähestymistavasta, mutta yritys- ja erehdys -henkinen hiippailu turhauttaa pian. Get Even selittää itse vihollisten tekoälyn surkeuden, mutta itse ongelman tämä piilottaa vain vaivoin.

Huonojen hiippailupelien perinteen mukaisesti viholliset havaitsevat pelaajan joko liian helposti tai ei lainkaan. Kun käry käy kerran, ainoa mahdollisuus selvitä tilanteesta on kaikkien vihollisten listiminen. Tolkuttoman kaukaa räiskivien vihollisten ammuskelu ei ole kovinkaan palkitsevaa, mutta sitä ei myöskään ole uusintayritys pahimmillaan minuuttien takaa.

Verrattuna oikeisiin räiskintäpeleihin Get Evenin toiminta on myös perin tunnotonta. Tähän vaikuttaa osaltaan asevalikoiman laimeus, jota ylempänä jo haukuttu Corner Gun ei pelasta. Yhtä lailla voi syyttää myös kankeaa liikkumista. Päähenkilö ei osaa muun muassa hypätä, ja muutaman kerran jäin itse kiinni maastoon niin, että peli oli pakko käynnistää uudelleen edellisestä tallennuspisteestä.

Vaikka peli yrittääkin aivan lopussa sotkea toimintaan kokonaan uusia kikkoja, jää lopputulos kuitenkin pakkopullaksi, joka on pakko lusia läpi jotta näkisi, mitä tarinasta seuraavaksi paljastuu. Kaikeksi onneksi Get Evenin tarina on parhaimmillaan varsin vahva ja kiinnostava.

Muistoihin ja niiden luotettavuuteen sukeltava tarina on kuin sipuli, josta paljastuu yhä uusia kerroksia. Mikään ei todellakaan ole sitä, miltä se alun perin näyttää ja loppua kohden kaiken jo nähnytkin pelaaja yllättyy kerran jos toisenkin. Se on tosin myönnettävä, että käsikirjoittajien mopo kiitää välillä aivan hallinnan rajamailla. Ajoittain kikkailu ja symboliikalla leikkiminen vaikuttaa hieman itsetarkoitukselliselta ja ihan lopussa teos sortuu liialliseen alleviivaamiseen ja selittämiseen.

Tästä huolimatta Get Even jaksoi pitää otteessaan ainakin omasta mielestäni tyydyttävään loppuratkaisuun saakka. Puhtaasti tarinankerronnallisesta näkökulmasta Get Even on itsetarkoituksellisuudestaan huolimatta vahva suoritus. Harmi, että tämänkin kokeilevan teoksen kohdalla pelilliset ansiot jäävät kovin laimeiksi, joten suuri yleisö tuskin lämpenee teokselle.

Pisteistä voi huoletta vähentää kokonaisen tähden verran, jos kokee pelattavuuden ja pelimekaniikan rohkeaa tarinankerrontaa tärkeämmäksi.

 

GET EVEN

”Kokeileva räiskintäseikkailu uskaltaa kokeilla uusia asioita ja leikitellä erilaisten peligenrejen sekoittamisella.”

The post Arvostelu: Pommi-iskun takia myöhästynyt Get Even kokeilee rohkeasti uutta, mutta toteutus jää puolitiehen appeared first on Muropaketti.com.

Samsung Stellar 2 tulossa

2 tuntia 24 min sitten

Samsung Stellaria ei varmaankaan moni Suomessa muista. Nyt kuitenkin mallisarja on saamassa toisen edustajansa.

Pelkästään jenkkioperaattori Verizonin myynnissä 2012 olleelle luurille ollaan nyt julkaisemassa jatkoa, kertoo Gsmarena. Lukuisissa vuotokuvissa esiintyy puhelin, joka ei ainakaan ulkoisesti erotu kilpailijoittensa harmaasta massasta.

Suurta ihmetystä eivät herätä myöskään sen Galaxy Stellar 2 -mallin speksit. Puhelimen AMOLED-näyttö on 4,5-tuumainen, ja sen tarkkuus on 720p. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 626, ja keskusmuistia on tarjolla 2,5 gigatavua. Tallennustilaa löytyy 32 gigatavua.

Kameroiden osalta megapikseleissä on nuukailtu kunnolla, takapuolelle niitä on riittänyt 5 ja etupuolelle vain 1,2. Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmälle pitäisi riittää näillä spekseillä viljalti virtaa puhelimen 3500 milliampeeritunnin akusta.

Huhujen mukaan puhelimen hinta olisi noin 100 euron pinnassa. Sitä, onko Stellar 2 saapumassa myös muille markkina-alueille kuin Yhdysvaltoihin, ei vielä tiedetä.

The post Samsung Stellar 2 tulossa appeared first on Muropaketti.com.

Uudessa Predator-elokuvassa on suora yhteys Predator 2:een

2 tuntia 26 min sitten

Shane Blackin ohjaama The Predator saa ensi-iltansa reilun vuoden päästä. Tieteistoimintaelokuvan kuvaukset saatiin hiljattain pakettiin, ja nyt The Predatorin hahmoista on tihkunut hieman lisää tietoa julkisuuteen.

Arnold Schwarzenegger tunnetusti kieltäytyi roolista The Predatorissa, mutta ohjaaja Shane Black on silti onnistunut rakentamaan ainakin yhden sillan alkuperäisten Predatorien ja uuden version välille.

The Predatorin näyttelijäkaartiin paljasti The Red Boothille, että hän esittää elokuvassa Peter Keyesin poikaa.

Osuvasti Keyesiä esitti vuoden 1990 elokuvassa Jake Buseyn näyttelijäisä Gary Busey.

”Shane Black soitti minulle ja kysyi, haluanko tulla mukaan elokuvaan. ’Rahaa meillä ei ole, mutta olisi hauskaa jos esittäisit oman isäsi poikaa'”, Busey paljasti. Ajatus viehätti myös näyttelijää, ja niinpä hän lupautui mukaan The Predatoriin.

Elokuussa 2018 ensi-iltansa saavaa elokuvaa tähdittävät myös Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Edward James Olmos, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Alfie Allen, Yvonne Strahovski, Olivia Munn ja Jacob Tremblay.

The post Uudessa Predator-elokuvassa on suora yhteys Predator 2:een appeared first on Muropaketti.com.

Huijareille kyytiä: PlayerUnknown’s Battlegroundsista bannattiin yli 25 000 huijaria

2 tuntia 59 min sitten

PlayerUnknown’s Battlegroundsista on bannattu yli 25 000 huijaria.

Battlegroundsin uusimman päivityksen yksityiskohdista kertovissa patch noteissa Bluehole on kertonut bannanneensa pelistä jo yli 25 000 pelaajaa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Battlegrounds-huijarit voivat esimerkiksi osua suojassa makaavaan pelaajaan, kuten jutun alla olevalta videolta on nähtävissä.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan työskentelevänsä yhdessä huijauksenesto-ohjelmia kehittävän BattlEyen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tehdä huijareiden elämästä tulevaisuudessa entistäkin vaikeampaa. BattlEyeä käyttävät Battlegroundsin lisäksi muun muassa H1Z1, DayZ sekä Rainbow Six Siege.

Uusi Battlegrounds-päivitys toi peliin myös muutoksen, jonka jälkeen pelaajat voivat nyt poimia esineitä maasta pysähtymättä. Päivityksen mukana Battlegroundsiin lisättiin myös muun muassa pieniä vajoja, joiden seinät ovat tuhottavissa. Pelin pitäisi päivityksen myötä toimia myös aiempaa paremmalla suorituskyvyllä.

Muropaketin arvostelun jo yli 100 miljoonaa dollaria tuottaneesta Battlegroundsista voi lukea täältä.

The post Huijareille kyytiä: PlayerUnknown’s Battlegroundsista bannattiin yli 25 000 huijaria appeared first on Muropaketti.com.

Apinoiden planeetta -ohjaajalla lupaavat Batman-suunnitelmat: maailman paras etsivä valkokankaalle

3 tuntia 23 min sitten

Batman palaa valkokankaalle marraskuussa Justice Leaguen myötä, mutta fanit odottavat jo innolla tietoa, milloin yön ritarin seuraava sooloseikkailu ilmestyy. Ohjaaja Matt Reeves ei ole paljastanut asiaa, mutta vihjannut sentään, mitä elokuva tulee tarjoamaan.

Ben Affleckin jätettyä The Batmanin ohjaajan paikan palkkasi Warner Bros. Pictures tilalle Matt Reevesin. Ohjaaja kiertää parhaillaan haastattelusta toiseen Sota apinoiden planeetasta -elokuvansa (ensi-ilta 12. heinäkuuta) tiimoilta. Mediamyllytyksen keskellä Reeves on luonnollisesti saanut vastata moniin Batman-aiheisiin kysymyksiin.

New Trailer Buzzin videohaastattelussa Matt Reeves vihjasi, että seuraava Batman-elokuva noteeraisi aikaisempia elokuvia paremmin Gothamin sankarin maineen maailman parhaana salapoliisina.

Ohjaaja menee jopa niin pitkälle, että visioi ”noir-vetoisesta” Batman-elokuvasta.

Toki Batman on esitellyt etsivän taitojaan aikaisemmissakin elokuvissaan, mutta niin Tim Burtonin, Joel Schumacherin kuin Christopher Nolaninkin versiot ovat jääneet kauas parhaiden Batman-tarinoiden Sherlock Holmes -viboista. Tässä valossa Reevesin suunnitelmat The Batmanin varalle miellyttävät varmasti etenkin niitä supersankarifaneja, joiden mielestä Batmanin suurin ase on hänen älynsä.

Huhujen mukaan Warner Bros. Pictures saattaa tiedottaa tulevista supersankarielokuvistaan San Diegon Comic-Conin yhteydessä heinäkuun puolivälissä.

Mikäli näin tosiaan on, saa The Batman hyvin todennäköisesti vihdoin julkaisupäivän.

Sitä odotellessa voivat fanit vaikka tuijottaa uutta Batman-kuvaa, jonka Zack Snyder jakoi aikaisemmin tällä viikolla.

The post Apinoiden planeetta -ohjaajalla lupaavat Batman-suunnitelmat: maailman paras etsivä valkokankaalle appeared first on Muropaketti.com.

Wonder Woman on nyt kaikkien aikojen menestynein naisen ohjaama elokuva

3 tuntia 53 min sitten

Kesäkuun alussa ensi-iltansa saanut Wonder Woman on vetänyt väkeä elokuvateattereihin kiitettävissä määrin.

Ihmenaisen ensimmäinen elokuva on yltänyt maailmanlaajuisesti jo 656 miljoonan dollarin lipunmyyntiin. Tällä tuloksella se on kaikkien aikojen menestynein naisohjaajan elokuva.

Wonder Womanin ohjaaja Patty Jenkins on onnistunut ohittamaan NME:n uutisen mukaan jopa Phyllida Lloydin Mamma Mian (609,8 miljoonaa dollaria vuonna 2008).

Gal Gadotin tähdittämän Wonder Womanilla tuntuisi olevan niin sanottu pitkä häntä, joten elokuva kerää tuloja tasaisesti vielä hyvän tovin, vaikka kesän muut ensi-iltaelokuvat sille kovia haasteita tarjoaakin.

Valkokankaalle Wonder Woman palaa marraskuussa, kun DC Comicsin supersankareiden yhteisseikkailu Justice League saa ensi-iltansa.

The post Wonder Woman on nyt kaikkien aikojen menestynein naisen ohjaama elokuva appeared first on Muropaketti.com.

Michael Nyqvist on kuollut 56 vuoden iässä

4 tuntia 27 min sitten

Ruotsin tunnetuimpiin näyttelijöihin kuulunut ja kansainväliseksi tähdeksikin noussut Michael Nyqvist on kuollut.

The Hollywood Reporterin mukaan Michael Nyqvist kuoli keuhkosyöpään 56 vuoden iässä. Näyttelijää jäivät suremaan vaimo ja kaksi lasta.

Nyqvist muistetaan erityisesti Stieg Larssonin romaanien filmatisoinneista Miehet jotka vihaavat naisia (2009), Tyttö joka leikki tulella (2009) ja Pilvilinna joka romahti (2009). Muita miehen tunnettuja elokuvia olivat John Wick (2014), Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)  ja Kimpassa (2000).

Michael Nyqvistin viimeisiksi elokuvaksi jäivät Terrence Malickin ohjaama Radegund ja Donovan Marshin Hunter Killer, jotka ovat parhaillaan molemmat jälkituotantovaiheessa.

Michael Nyqvist IMDb:ssa

Michael Nyqvist Wikipediassa

The post Michael Nyqvist on kuollut 56 vuoden iässä appeared first on Muropaketti.com.

MMO-peli The Secret World muuttui uusituksi F2P-peliksi ja sai tuoreen julkaisutrailerin

Ti, 06/27/2017 - 22:44

Funcomin MMO-peli The Secret World koki muodonmuutoksen ilmaispelattavaksi jaetun maailman roolipeliksi.

Ennen maksullisena MMO-pelinä tunnett The Secret World (2012) on luonut nahkansa. Myös Conan Exiles -selviytymispelistä tunnettu Funcom on julkaissut pelin eilen uusittuna versiona, joka muuttaa pelin ilmaispelattavaksi ja antaa sille uuden nimen.

The Secret World tunnetaan nyt nimellä Secret World Legends, ja se on ladattavissa veloituksetta Steamista. Peliä ei enää kutsuta MMORPG:ksi, vaan se on kehittäjien mukaan muuttanut muotoaan ”jaetun maailman roolipeliksi”.

Virallisen kuvauksen mukaan Secret World Legends on tarinavetoinen roolipeli, jossa pelaajat astuvat varjoissa käytävään sotaan yliluonnollisia voimia vastaan. Pelissä muun muassa selvitään muinaisia mysteerejä ja hankitaan yli-inhimillisiä voimia.

Kuten huhtikuussa kerroimme, on myös Secret Worldin grafiikoita paranneltu uudelleenjulkaisua varten, ja pelin hub-alue on suunniteltu kokonaan uudelleen. Pelin uuden julkaisutrailerin näet alta.

The post MMO-peli The Secret World muuttui uusituksi F2P-peliksi ja sai tuoreen julkaisutrailerin appeared first on Muropaketti.com.

Tältä näyttää klassisen Super Marion ykköstaso ökykalliina HoloLens-versiona

Ti, 06/27/2017 - 21:01

Abhisek Singhin suunnittelema Microsoft HoloLens -versio Super Mario Brosin ensimmäisestä tasosta on upea, mutta tolkuttoman kallis.

Jos olet koskaan halunnut seikkailemaan Super Mario Bros. -klassikkopelin (1985) kolmiulotteiseen versioon, tätä lähemmäs tulet tuskin pääsemään. Ja sittenkin se on todella kallista.

Alla oleva videolla esitellään Abhisek Singhin Microsoft HoloLens -laseille suunnittelemaa mixed reality -versiota NES:n Super Marion ensimmäisestä tasosta. Game Informerin mukaan näyttävä HoloLens-versio oli olemassa jo viime vuonna, mutta sitä ei vieläkään ole julkaistu kaupallisesti. Komea Super Mario -versio on saatavilla ainoastaan kehittäjille ja järjestöille, ja sittenkin hinta liikkuu 3000 ja 5000 dollarin välimaastossa.

The post Tältä näyttää klassisen Super Marion ykköstaso ökykalliina HoloLens-versiona appeared first on Muropaketti.com.

Deadpool 2:n kuvauspaikalta julkaistiin lisää uusia fotoja

Ti, 06/27/2017 - 20:48

Sankarimme sekoilee lasten synttärijuhlissa.

Deadpoolin jatko-osan kuvaukset käynnistyivät viime viikolla Ryan Reynoldsin käydessä vierailulla X-kartanolla piruillen samalla uuden Spider-Man-leffan julisteelle.

Nyt näyttelijä julkaisi Instagrammissa kuvan kertoen kuvausten ensimmäisen päivän olevan hänen osaltaan purkissa ja touhun tuntuvan mukavalta. JustJared-sivusto on onnistunut räpsimään kuvauspaikalta kasan fotoja, jotka löytyvät kaikki täältä ja yksi twiitin muodossa tuosta alempaa.

Deadpool 2 saa ensi-iltansa 1. kesäkuuta 2018 ja sen pääosissa nähdään Reynoldsin lisäksi muun muassa Zazie Beetz, Josh Brolin ja Shioli Kutsuna. Ohjaajana toimii John Wick -leffoista tuttu David Leitch.

Here are the first photos of Ryan Reynolds filming a scene for the upcoming #Deadpool2! https://t.co/0ncxvENk16

— JustJared.com (@JustJared) 26. kesäkuuta 2017

The sun sets on day 1. Feels good to be back. This dog can hunt.

Henkilön Ryan Reynolds (@vancityreynolds) jakama julkaisu 26. 06ta 2017 klo 20.58 PDT

The post Deadpool 2:n kuvauspaikalta julkaistiin lisää uusia fotoja appeared first on Muropaketti.com.

Marvelin markkinointimiehet taas vauhdissa: Inhumans-sarjasta julkaistiin trailerin traileri

Ti, 06/27/2017 - 20:01

Inhumans alkaa syyskuussa.

Marvel on luvannut julkaista ABC-kanavalla syksyllä alkavan Marvel’s Inhumans-sarjansa trailerin tämän viikon torstaina 29. kesäkuuta, mutta sitä ennen on tarjolla trailerin traileri. Sarjan ensimmäinen cosplaylta näyttänyt kuva joutui vajaat pari kuukautta sitten aivan syystäkin pilkan kohteeksi, eikä näille trailerin trailereillekaan voi oikein muuta kuin nauraa.

Kahdeksanosaisen Epäinhimilliset-sarjakuvaan perustuvan Inhumans-sarjan pääosissa nähdään Anson Mount, Serinda Swan, Ken Leung, Iwan Rheon, Eme Ikwuakor, Mike Moh, Sonya Balmores, Isabelle Cornish ja Ellen Woglom, ja sen tekijätiimistä löytyvät muun muassa Marvelin tv-puolen pamppu Jeph Loeb sekä Dexteristä tuttu Scott Buck. Roel Reine (Admiral, Black Sails) ohjaa sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa, jotka nähdään Jenkeissä myös IMAX-teattereissa syyskuun 1. päivä, jonka jälkeen sarja alkaa ABC-kanavalla 29. syyskuuta.

The wait is almost over. This Thursday, check back for the first trailer from Marvel’s #Inhumans. pic.twitter.com/7VyrwWK0Id

— Marvel’s Inhumans (@theinhumans) 27. kesäkuuta 2017

The post Marvelin markkinointimiehet taas vauhdissa: Inhumans-sarjasta julkaistiin trailerin traileri appeared first on Muropaketti.com.

Xboxilla valmistellaan ”isoja projekteja” – Julkistuksia luvassa ehkä jo Gamescomissa

Ti, 06/27/2017 - 18:55

E3-messuilla 42 peliä esitellyt Xbox jatkaa suurten pelijulkaisujen kaavailua. Xbox-pomo Aaron Greenberg vihjailee julkistamattomista projekteista.

Microsoft esitteli E3-messujen kynnyksellä järjestetyssä lehdistötilaisuudessaan peräti 42 peliä, joista 22 oli Xbox Onen yksinoikeuspelejä. Tilaisuuden suurimpia pelejä olivat esimerkiksi 7. marraskuuta ilmestyvä Crackdown 3, sekä 3. lokakuuta ilmestyvä Forza Motorsport 7.

Xbox-johtaja Aaron Greenbergin mukaan yhtiön suuret pelijulkaisut eivät kuitenkaan ole tässä. Tuoreessa haastattelussa Greenberg vihjailee julkistamattomista projekteista, joita Xboxille on kehitteillä.

”Voin kertoa, että on Xboxille on tulossa paljon projekteja, niiden joukossa suuria julkaisuja, joista emme puhu vielä”, Greenberg kertoo GameSpotin mukaan.

Greenberg kommentoi haastattelussa pelien ennakkojulkistuksia liittyen PlatinumGamesin odotettuun Scalebound-toimintaroolipeliin, jonka kehitys keskeytettiin alkuvuodesta. Greenbergin mukaan julkistuksissa ollaan tarkkoja sen kanssa, mitä voidaan näyttää ennakkoon.

”Tasapainoilemme aina sen kanssa. Kuinka pitkälle tulevaisuuteen näytämme?”

Greenberg myös vahvistaa, että Xbox tulee paljastamaan jotakin Gamescom-messuilla, jotka järjestetään Saksan Kölnissä elokuussa. Hänen mukaansa Gamescomiin ei kuitenkaan ole suunnitteilla yhtä runsasta tarjontaa kuin E3-messuille.

Kaikki Xboxin E3-messuilla esittelemät pelit on listattu Digital Trendsin artikkelissa. Microsoftin suurin E3-julkistus oli 4K-pelaamista tukeva Xbox One X -konsoli, joka ilmestyy 7. marraskuuta.

The post Xboxilla valmistellaan ”isoja projekteja” – Julkistuksia luvassa ehkä jo Gamescomissa appeared first on Muropaketti.com.

Kuuma ja kylmä tulossa myös virtuaalitodellisuuteen

Ti, 06/27/2017 - 18:04

Suomen kesä on osoittanut taas tasoaan vaihtelemalla säätä raesateesta aurinkoiseen saman päivän sisällä. Suomalaista kesää voinee pian emuloida konkreettisella tavalla myös virtuaalitodellisuudessa.

Tegwayn esittelemästä ThermoRealiksi nimetystä VR-ratkaisusta kertoi Venturebeat, jonka toimittaja oli päässyt kokeilemaan tekniikkaa HTC Vive X Accelerator -tapahtumassa San Franciscossa. Sen avulla käsissä pidettävät ohjaimet voivat muuttua nopeasti kuumiksi tai kylmiksi.

Ratkaisu perustuu puolijohteeseen, joka toimii periaatteessa samalla tavalla kuin nykyiset viinijääkaapit. Syöttämällä puolijohteeseen sähköä, muuttuu sen toinen puoli kuumaksi. Toisen puolen sähkövirta puolestaan saa viilentymään.

VentureBeatin toimittajan mukaan tekniikka oli lupaavaa jo nyt. VR-lasit päässä liekehtivää esinettä koskettaessa myös käsissä tuntui kuumuus. Samoin välittyi myös virtuaalinen kylmyys. Laitteella voi tuottaa tarvittaessa myös kipua aktivoimalla kuuman- ja kylmäntuoton päälle yhtä aikaa.

The post Kuuma ja kylmä tulossa myös virtuaalitodellisuuteen appeared first on Muropaketti.com.

Viimein SNES Classicin ohessa julkaistava Star Fox 2 peruttiin aikanaan Pleikkarin menestyksen vuoksi

Ti, 06/27/2017 - 16:22

Nintendon yli 20 vuotta sitten peruuttama Star Fox 2 julkaistaan viimein SNES Classic Edition -retrokonsolin ohessa. Pelin kehitys keskeytettiin aikaan aivan kalkkiviivoilla pelkästään siksi, videopeligrafiikat olivat juuri loikanneet merkittävästi eteenpäin.

Kuten kerroimme eilen, sisältää Nintendon syyskuussa ilmestyvä SNES Classic Edition -konsoli yhden todellisen yllätyspelin: Nintendo tulee ensimmäistä kertaa julkaisemaan klassikkopeli Star Foxin (1993) jatko-osan, jonka kehitys keskeytettiin aikaan 1990-luvun puolivälissä.

Vaikka Star Fox 2 on Nintendo kuuluisimpia pelijulkaisun peruutuksia, tietää harva, miksi sitä ei tuotu markkinoille. Kuten Polygon raportoi, paljasti pelistudio Argonaut Softwaren entinen kehittäjä Dylan Cuthbert pari vuotta sitten, mitä kulisseissa tapahtui.

Star Fox 2:n kehitys alkoi pian alkuperäisen pelin ilmestyttyä, ja peliä jopa esiteltiin vuoden 1995 Consumer Electronics Show -tapahtumassa. Samana vuonna Nintendo kuitenkin päätti keskeyttää pelin kehityksen, vaikka se oli Cuthbertin mukaan ”noin 95% valmis”.

”Se tapahtui kesällä 1995, kun PlayStation ja Sega Saturn menestyivät yhtäkkiä erittäin hyvin Japanissa”, Cuthbert kertoi. ”Luulen sen tulleen yllätyksenä Nintendolle.”

”Päätös tehtiin, koska he eivät halunneet vanhan sukupolven 3D:n joutuvan kilpailemaan rinnakkain seuraavan sukupolven paljon paremman 3D:n rinnalla”, Cuthbert selittää.

Sonyn alkuperäinen PlayStation ja Sega Saturn olivat molemmat ilmestyneet Japanissa syksyllä 1994, ja Nintendo ei siis halunnut ryhtyä kilpasille uusien tulokkaiden kanssa vanhalla tuotteella. Niinpä Star Fox 2 peruttiin, ja sarja palasi elävien kirjoihin vasta vuonna 1997 Nintendo 64:lle julkaistun Star Fox 64:n muodossa.

The post Viimein SNES Classicin ohessa julkaistava Star Fox 2 peruttiin aikanaan Pleikkarin menestyksen vuoksi appeared first on Muropaketti.com.

Sapphiren kryptovaluutan louhintanäytönohjaimet ennakkomyyntiin Iso-Britanniassa

Ti, 06/27/2017 - 15:58

Overclockers UK -verkkokauppaan on ilmestynyt ennakkotilattavaksi viisi kryptovaluutan louhintaan tarkoitettua Sapphire RX 470- ja RX 560 -näytönohjainta.

Kaikessa hiljaisuudessa Overclockers UK -verkkokauppaan lisätyt näytönohjaimet perustuvat AMD:n Polaris-arkkitehtuuriin. Listoille on tullut neljä Radeon RX 470 -näytönohjainta ja yksi Radeon RX 560 -näytönohjain. Lisänimenä näillä kaikilla on Mining Edition.

Radeon RX 470 -näytönohjaimesta on kahdeksan ja neljän gigatavun muistilliset versiot. Samsungin muistipiireillä varustetut versiot ovat omina tuotteinaan. Ne ovat myös aavistuksen kalliimpia kuin Elpidan muistipiireillä varustetut kortit. Tiettävästi Samsungin muistipiirit sietävät paremmin ylikellottamista.

Louhintakäyttöön suunnatuissa Radeon RX 470 -näytönohjaimissa ei ole ollenkaan näyttöliittimiä, mikä oli odotettavissa. Kahdeksan gigatavun (Samsung) muistilla varustetulla Radeon RX 470 -näytönohjaimella ylletään kaupan arvion mukaan louhinnassa 25 – 28 MH/s tasolle.

Radeon RX 560 Pulse Mining Edition poikkeaa edellisistä karsitumman piirinsä osalta, mutta myös siinä, että siitä löytyy yksi DVI-liitäntä. Näytönohjain on varustettu neljällä gigatavulla GDDR5-muistia. Louhinnassa kortin uskotaan saavuttavan 12 – 15 MH/s tason.

Iso-Britanniassa Radeon RX 560 Pulse Mining Edition maksaa 170 puntaa ja kallein Samsungin muisteilla varustettu Radeon RX 470 peräti 300 puntaa. Euroiksi muutettuna summat liikkuvat 190 ja 340 euron välillä. Normaaleista näytönohjaimista poiketen näille louhintakäyttöön tarkoitetuille korteille annetaan vain vuoden takuu. Toimitusten alkamisajankohtaa ei ole vahvistettu sivuilla.

The post Sapphiren kryptovaluutan louhintanäytönohjaimet ennakkomyyntiin Iso-Britanniassa appeared first on Muropaketti.com.

Jackie Chanin hassuttelut ovat ohi: The Foreigner on synkkä kostotrilleri Lontoon kaduilta

Ti, 06/27/2017 - 14:30

Jackie Chan sai Hollywoodiin lähdettyään hupsun pomppu-ukon leiman otsaansa. Miehen uusi elokuva on kuitenkin ihan toista maata kuin vaikkapa Rush Hourit.

The Foreigner on Martin Campbellin (Casino Royale, Green Lantern) ohjaama kostotarina. Jackie Chan esittää elokuvassa lontoolaisherraa, joka menettää kaiken tärkeän elämästään. Nujerrettu mies lähtee kostoretkelle, joka asettaa hänet napit vastakkain brittihallituksen virkailijan kanssa.

Chanin esittämän Quanin vastapeluria esittää Pierce Brosnan. Elokuvan muissa avainrooleissa nähdään Ray Fearon, Rory Fleck Byrne, Stephen Hogan ja Michael McElhatton

Lokakuussa ensi-iltansa saava The Foreigner pohjautuu Stephen Leatherin romaaniin The Chinaman.

Elokuvan rantautumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

 

The post Jackie Chanin hassuttelut ovat ohi: The Foreigner on synkkä kostotrilleri Lontoon kaduilta appeared first on Muropaketti.com.

Sivut