Muropaketti

Tilaa syöte syöte Muropaketti
Syötteen kokonainen osoite. 34 min 18 s sitten

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Meizu X2 -puhelimesta: Snapdragon 845 ja alle 400 euroa

54 min 35 s sitten

Huippuluokan järjestelmäpiirejä käyttävät puhelimet ovat yleensä huippukalliita. Meizu aikoo nyt tunkea huippuedullisten lippulaivojen markkinoille X2-mallillaan.

Meizun ylimpään johtoon kuuluva Li Nan on vahvistanut tietoja puhelimesta kiinalaiselle Mydrivers-sivustolle. Nanin mukaan puhelimen järjestelmäpiirinä on Snapdragon 845, eli sama huippupiiri, joka vauhdittaa esimerkiksi Samsung Galaxy S9 -puhelinta. Huippupiiristä huolimatta puhelimen hinta on vain noin 3000 renminbmiä, eli alle 400 euroa.

Puhelimen näyttö valtaa mahdollisimman paljon etupuolen pinta-alasta, ja sen kuvasuhde on 18:9. Joidenkin vuotojen mukaan puhelimessa olisi myös pieni kakkosnäyttö takapuolella, mutta tätä huhua Nan ei vahvista. Myöskään mahdollisesta kaksoiskamerasta tai muista teknisistä ratkaisuista järjestelmäpiirin ohella tietoa ei herunut. Eikä myöskään julkaisupäivää. Hinnan ja järjestelmäpiirin yhdistelmä tekee kuitenkin laitteesta yhden tämän vuoden kiinnostavimmista älypuhelimista jo nyt.

The post Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Meizu X2 -puhelimesta: Snapdragon 845 ja alle 400 euroa appeared first on Muropaketti.com.

Tältä näyttää Yardie, ensimmäinen Idris Elban ohjaama elokuva

1 tunti 7 min sitten

Näyttelijä Idris Elban debyyttiohjaus on rikostrilleri.

Studio Canal UK on julkaissut ensimmäisen trailerin näyttelijänä paremmin tunnetun Idris Elban ohjaamasta Yardie-elokuvasta. Elokuva sai ensi-iltansa pari päivää sitten tällä hetkellä käynnissä olevilla Sundancen elokuvajuhlilla.

Yardie sijoittuu 1970-luvun Kingstoniin  ja 1980-luvun Hackneyyn. Se kertoo nuoresta jamaikalaismiehestä nimeltään D (Aml Ameen), joka ei ole koskaan päässyt yli hänen isoveljensä Jerry Dreadin (Everaldo Creary) murhasta. D varttuu Kingstonissa King Fox -nimisen tuottajan ja rikollispomon suojissa, joka lähettää hänet Lontooseen, jossa hän tapaa veljensä murhanneen miehen.

Idris Elban debyyttiohjauksen käsikirjoituksesta vastaavat Brock Norman Brock ja Martin Stellman. Yardie perustuu Victor Headleyn saman nimiseen kirjaan.

The post Tältä näyttää Yardie, ensimmäinen Idris Elban ohjaama elokuva appeared first on Muropaketti.com.

Keanu Reevesin palkkatappaja John Wick seikkailee pian myös videopelissä – Nimi tosin saattaa olla Jason

1 tunti 14 min sitten

Suosittu Fortnite: Battle Royale saa pian kovasti John Wickia muistuttavan hahmon, jonka nimi ei välttämättä ole John Wick.

Epic Games on vihjannut, että viime vuonna valtavaksi hitiksi muodostuneessa Fortnite: Battle Royalessa pystyy pian pelaamaan John Wickillä – tai ainakin häntä kovasti muistuttavalla hahmolla.

Pelin Reddit-sivulle ilmestyi eilen alla oleva kuva, jonka mukana oli vain saateteksi: ”Pian!” Kuvan hahmo muistuttaa kovasti Keanu Reevesin esittämää palkkatappajaa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Epicillä virallinen lisenssisopimus elokuvien tuotantoyhtiön kanssa.

Kommenteissa Epic vitsailee, että hahmon nimi olisi Jason, ja kehittäjät viittaavat myös ainakin Taken-elokuviin. Voi siis olla, että hahmo vain muistuttaa John Wickia, mutta eroaa tarpeeksi, jotta tekijät välttyisivät lakiongelmilta. Vielä ei myöskään ole tiedossa, milloin pelaaja pääsevät John Wickillä pelaamaan.

Fortnite: Battle Royale on selviytymispeli Fortniten itsenäinen ja ilmainen sisarpeli, joka on Forbesin mukaan ladattu jo mielettömät 40 miljoonaa kertaa. Fortnite ja Microsoftin PlayerUnknown’s Battlegrounds ovat yhdessä nostaneet battle royale -räiskintäpelit valtavaan suosioon. Peli on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Macille.

The post Keanu Reevesin palkkatappaja John Wick seikkailee pian myös videopelissä – Nimi tosin saattaa olla Jason appeared first on Muropaketti.com.

Moon-ohjaaja Duncan Jonesin odotettu Mute-scifijännäri tulee tänään tarjolle Netflixiin

2 tuntia 4 min sitten

Mute-elokuvan pääosassa nähdään Alexander Skarsgård.

Moon- ja Source Code -elokuvista tutun ohjaaja Duncan Jonesin Mute-tieteisjännäri julkaistaan Netflixissä tänään. Elokuva on omistettu David Bowielle, ohjaajan edesmenneelle isälle.

Mute sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä mykkä Alexander Skarsgårdin esittämä baarimikko Leo elää Berliinissä. Hän on menettänyt puhekykynsä lapsuudessa tapahtuneessa onnettomuudessa ja ainoa hyvä asia hänen elämässään on tyttöystävä Naadirah (Seyneb Saleh).

Naisen kadottua Leo lähtee tietysti etsimään tätä. Matka vie mykän miehen Berliinin alamaailmaan, missä hän tapaa Paul Ruddin ja Justin Therouxin esittämät amerikkalaiskirurgit.

Ohjaaja Duncan Jones on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Michael Robert Johnsonin kanssa.

Netflixin uutuudet tulevat yleensä tarjolle aamulla noin klo 10.30, jolloin Mute löytyy täältä.

Elokuvasta ei valitettavasti jaettu medialle ennakkokatseluita, joten Muropaketin arvio ilmestyy vasta sunnuntaina.

The post Moon-ohjaaja Duncan Jonesin odotettu Mute-scifijännäri tulee tänään tarjolle Netflixiin appeared first on Muropaketti.com.

Uudesta Tomb Raider -elokuvasta julkaistiin kymmeniä uusia kuvia

2 tuntia 33 min sitten

Lara Croftin uudet seikkailut nähdään maaliskuun 16. päivä.

Warner Bros. Pictures ja Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ovat julkaisseet kunnon satsin uusia kuvia 16. maaliskuuta ensi-iltansa saavasta Tomb Raider -elokuvan uusintaversiosta, jossa pääosassa nähdään muun muassa Ex Machina -elokuvasta tuttu Alicia Vikander.

Nuorta Lara Croftia esittävän Vikanderin lisäksi elokuvassa ovat mukana muun muassa Dominic West (The Wire), Walton Goggins (Shield), Daniel Wu (Into the Badlands), Kristin Scott Thomas (Darkest Hour), Derek Jacobi (Gladiator) ja Hannah John-Kamen (Ready Player One).

Alla olevasta galleriasta löytyy vain osa fotoista. Loput voit tsekata esimerkiksi täältä.

The post Uudesta Tomb Raider -elokuvasta julkaistiin kymmeniä uusia kuvia appeared first on Muropaketti.com.

Konami: Metal Gear Survive ei ole deittipalvelu

To, 02/22/2018 - 23:11

Metal Gear Survivea ei ole tarkoitettu suhteiden etsimiseen, sanotaan pelin sopimuksessa.

Konami on tarkkana siitä, ettei sen Metal Gear Survivea käytetä ihmissuhteiden luomiseen. Yrityksen ja pelaajien välisessä käyttäjäsopimuksessa kielletään tämä yksityiskohtaisesti.

Sen mukaan pelaajat eivät saa “etsiä ihmissuhteita toisten henkilöiden kanssa tai toimia niin, että Konami voi määritellä sen ihmissuhteen luomiseksi.” Sopimuksessa kielletään kaikenlainen muiden pelaajien yhteystietojen tiedustelu.

Lisäksi käyttäjäsopimuksessa kielletään poliittinen kampanjointi.

The post Konami: Metal Gear Survive ei ole deittipalvelu appeared first on Muropaketti.com.

Että mitenkä? Yhdysvalloissa kaavaillaan veroa väkivaltaisille peleille

To, 02/22/2018 - 21:06

Yhdysvaltalaisen poliitikon mukaan väkivalta saadaan estettyä, jos väkivaltaisten pelien saatavuutta rajoitetaan verotuksella.

Viime viikolla tapahtui hirvittävä tragedia, kun floridalaisessa koulussa ammuskeltiin ja 17 henkilöä menetti henkensä. Kuten aina tällaisten tekojen jälkeen, Yhdysvalloissa on noussut puheenaiheeksi asekontrolli. Itseään vakaaksi neroksi kutsuva presidentti Trump on sitä mieltä, että opettajilla tulisi olla aseita jolloin kouluammuskelut saadaan estettyä.

Nyt Yhdysvaltain edustajainhuoneen Rhode Islandin edustaja Robert Nardolillo on ehdottanut väkivaltaisille peleille veroa, sillä nämä pelit ovat hänen mukaansa syynä kouluväkivaltaan. Nardodillo on republikaanipuolueen jäsen, aivan kuten Kentuckyn kuvernööri Matt Bevin, joka hänkin pitää väkivaltaisia pelejä syynä väkivaltaisiin tekoihin.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, ettei väkivaltaisilla videopeleillä ole yhteyttä väkivaltaisiin tekoihin.

Nardodillon ehdotuksen mukaan aikuisille suunnatut pelit saisivat niskaansa ylimääräisen 10 prosentin vero. Se koskisi esimerkiksi Grand Theft Autoa sekä Call of Dute: WWII -peliä. Verotuotoilla tarjottaisiin mielenterveyspalveluita.

Ehdotetun veron tielle tulee Yhdysvaltain korkeimman oikeuksen päätös, jonka mukaan videopeleillä on sama sananvapauden status kuin elokuvilla ja musiikilla.

The post Että mitenkä? Yhdysvalloissa kaavaillaan veroa väkivaltaisille peleille appeared first on Muropaketti.com.

Uusi Spawn-elokuva kuvataan pian – pyrkii hyötymään Venomin (mahdollisesta) menestyksestä

To, 02/22/2018 - 21:04

Todd McFarlane toivoo voivansa julkaista ensimmäisen trailerin tulevasta Spawn-elokuvasta New Yorkin Comic Conissa ensi syksynä.

Todd McFarlane pitää sarjakuvahahmonsa faneja tiedon syrjässä kiinni tulevan Spawn-elokuvan tuotannon suhteen. Deadpoolin menestyksen todistettua, että aikuisille suunnatuilla supersankarielokuvilla on kysyntää, McFarlane on puskenut Spawnin uudelleenkäynnistystä eteenpäin kovasti.

Aiemmin tässä kuussa McFarlane postasi sosiaalisessa mediassa olleensa juuri Hollywoodissa etsimässä elokuvaansa näyttelijöitä. Tämä vaikuttaa siltä, että elokuvan tuotanto saattaisi olla vihdoin käynnistymässä monien viivästysten jälkeen.

Image Expossa puhunut McFarlane on Bleedingcoolin uutisen mukaan ilmoittanut toivovansa Spawn-elokuvan tuotannon alkavan toukokuussa, ja että sen ensimmäinen traileri voitaisiin julkaista New Yorkin Comic Conissa ja Venomin ensi-illan yhteydessä lokakuun alussa. Hänen on myös kerrottu toivoneen Venomin mahdollisen menestyksen hyödyttävän samalla myös Spawnia.

WHAT..!? I was in Hollywood all day Friday talking casting roles to various actors about different character roles for the #Spawn movie. SOOO…of course when I am on my plane going back home the person who gets on last and sits next to me (literally) is the guy who directed the first Spawn movie (Mark Dippe)!?!? Had not seen him in years. Weird. TODD

Henkilön Todd McFarlane (@todd_mcfarlane_official) jakama julkaisu Helmi 11, 2018 kello 7.32 PST

The post Uusi Spawn-elokuva kuvataan pian – pyrkii hyötymään Venomin (mahdollisesta) menestyksestä appeared first on Muropaketti.com.

AOC:ltä uusi ultra-laajakuvainen AGON AG325UCG6 Black Edition -pelinäyttö

To, 02/22/2018 - 19:22

AOC:n on esitellyt Intelin Extreme Masters -tapahtumassa uuden ultra-laajakuvaisen ja kaarevan AGON AG325UCG6 Black Edition -pelinäytön. 35-tuumainen näyttö tarjoaa 3440 x 1440 pikselin tarkkuuden ja G-Sync-tuen.

Valmistajan mukaan malli on suunniteltu erityisesti e-urheilijoille, mitä 120 hertsin virkistystaajuus ja UWQHD-tarkkuus tukevat. Vasteaika näytössä on neljä millisekuntia, enimmäiskirkkaus on 300 kandelaa neliömetrille ja kontrastisude 2500:1. Kaarevuutta paneelilla on 1800R ja katselukulmat ovat 178 astetta joka suuntaan.

Näyttöliitännöistä käytettävissä ovat HDMI 1.4 sekä DisplayPort 1.2 ja näiden lisäksi on tarjolla USB 3.0 -liittimien hubi. Näytöstä löytyy sinistä valoa ja ylimääräistä välkkymistä suodattavat teknologiat, piiloon taittuva kuuloketeline ja erilaisia pelaamiseen optimoituja asetustiloja.

AOC AG352UCG6 Black Edition tulee myyntiin toukokuussa 2018 hintaan 899 euroa. Näytöstä uutisoi esimerkiksi Guru3D.

The post AOC:ltä uusi ultra-laajakuvainen AGON AG325UCG6 Black Edition -pelinäyttö appeared first on Muropaketti.com.

Final Fantasy 15:n ennakkotilaajille luvassa Half-Life -yllätys

To, 02/22/2018 - 19:03

Ensi viikolla ilmestyy Final Fantasy 15:n ilmainen pelattava demo. Lisäksi pelin ennakkotilaajille annetaan mahdollisuus pukea ylleen Gordon Freemanin asu – silmälaseja ja sorkkarautaa unohtamatta.

Final Fantasy 15 saa ensi viikolla ilmaisen pelattavan demon pc:lle. Demo kattaa pelin ensimmäisen luvun kokonaisuudessaan, ja se tulee tarjolle ensi maanantaina 26. päivä helmikuuta.

Lisäksi FFXV:n ennakkotilaajat saavat itselleen Half-Life -yllätyksen: jos pelin ostaa ennen toukokuun 1:stä päivää, pääsee sitä pelaamaan Gordon Freemanina.

“Jos ostat pelin Steamista ennen toukokuun 1:stä päivää, saat pelin mukana Half-Life -paketin. Siitä löytyy Half-Life -pelien sankarin Gordon Freemanin vetimet FFXV:n hahmolle. Paketti on tarjolla myös Final Fantasy 15:n Multiplayer Expansion: Comradesin pelaajille. Käytännössä paketti tarkoittaa sitä, että pelihahmolla on yllään Fordon Freemanin asu”, kerrotaan Final Fantasy 15:n Steam-sivuilla.

Lisäksi Square Enix kertoo, että Freemanin silmälasit sekä vanha kunnon sorkkarauta tulevat tarjolle.

The post Final Fantasy 15:n ennakkotilaajille luvassa Half-Life -yllätys appeared first on Muropaketti.com.

Onko sinusta sotimaan? Total War: ARENA -avoin beta alkaa tänään

To, 02/22/2018 - 17:11

Total War: ARENA -verkkomoninpelin avoin betatestaus käynnistyy tänään.

Total War: ARENA -verkkomoninpelin avoin betatestaaminen alkaa tänään. Legendaarinen pelisarja loikkaa ensimmäistä kertaa puhtaasti nettimoninpeliin, jossa komentajat taistelevat toisiaan vastaan strategisessa 10 vs 10 -taisteluissa.

Areenalla myllyttävät barbaarien, roomalaisten ja kreikkalaisten lisäksi cartagenalaiset. Pelaajat kasaavat sotajoukkonsa lukuisista erilaisista vaihtoehdoista ennen taistelukentille astelua. Komennot ja taktiikat pitää valita tarkkaan ja nopeasti, sillä taistelut ovat intensiivisiä. Tiimityöskentely ja nopeat refleksit ovat avainasemassa.

Kaikki betatestauksessa ansaittu kehitys ja kokemus siirtyvät peliin, kun se virallisesti käynnistyy.

Peli ja kaikki olennainen tieto siitä löytyy sen nettisivuilta.

The post Onko sinusta sotimaan? Total War: ARENA -avoin beta alkaa tänään appeared first on Muropaketti.com.

Huawei P20 -puhelimen prototyyppi vuotokuvissa

To, 02/22/2018 - 17:05

Puhelinten prototyyppejä vuotaa välillä julkisuuteen, nyt kuvia on tarjolla Huawein P20 -puhelimen protosta.

Kuvat on saanut käsiinsä AndroidAuthority-sivusto. Puhelinta odotetaan julkaistavaksi vasta selvästi Mobile World Congress -tapahtuman jälkeen, maaliskuun lopussa. Ilmeisesti prototyyppi ei ole vielä aivan lopullinen, silloin esiteltävä versio.

Puhelimen näytön reunukset on onnistuttu kaventamaan äärimmäisen ohuiksi. Tosin kyseiseen prototyyppiin ei  saatu virtoja päälle, joten aivan täyttä varmuutta siitä missä näyttö loppuu ja reunus alkaa ei ole.

Aiemmat huhut ovat istuttaneet puhelimen takapuolelle peräti kolmea kameraa, mutta protossa niitä on vain kaksi. Sivuston Huawei-syväkurkun mukaan puhelimesta on kuitenkin tulossa kaksi versiota, ilmeisesti kolmoiskamera nähdään Plus/Pro -versiossa.

Kameroiden osalta ei ole tarjolla teknisiä tietoja, mutta P10-versiossa nähty, erivärinen ”kameraosio” puhelimen yläosassa on unohdettu, ja kamerat ovat nyt orgaanisempi osa takalevyä. Esiversion alareuna paljastaa stereokaiuttimet – tai ainakin siltä näyttävän designin. Toinen ääneen liittyvä erikoisuus on puuttuva äänenvoimakkuuden säädin. Virtakytkin tosin saattaa toimia myös hipaisuperiaatteella äänenvoimakkuuden säätimenä, pyyhkäisy sormella virtanapin päältä toiseen suuntaan nostaa voimakkuutta ja toiseen suuntaan laskee.

The post Huawei P20 -puhelimen prototyyppi vuotokuvissa appeared first on Muropaketti.com.

Ready Player Onen hahmojulisteet esittelevät Steven Spielbergin uutuusleffan avainpelaajat

To, 02/22/2018 - 17:05

Ernest Clinen romaaniin pohjautuva Ready Player One julkaistaan maaliskuun lopussa.

Ernest Clinen kirjoittama, populaarikulttuuriviittauksia vilisevä Ready Player One kääntyy elokuvamuotoon Steven Spielbergin ohjaksissa. Nyt maaliskuussa ensi-iltansa saavasta elokuvasta on julkaistu uusia julisteita, jotka esittelevät elokuvan keskeisiä hahmoja.

Julisteissa nähdään Tye Sheridanin esittämä keskushahmo Parzival, Olivia Cooken esittämä Art3mis, Lena Waithen esittämä Aech, Mark Rylancen esittämä Anorak, Wim Morisakin esittämä Daito, Philip Zhaon esittämä Sho sekä Ben Mendelsohnin esittämä Sorrento.

Ready Player One kertoo tulevaisuuden maailmasta, jossa ihmiset hakevat lohtua virtuaalimaailma Oasiksesta. Virtuaalimaailman luoja testamenttaa koko omaisuutensa sille, joka ensimmäisenä löytää hänen jonnekin Oasikseen piillottamansa salaisuuden. Tuota pääsiäismunaa lähtee raivoisassa kilpailussa etsimään myös Tye Sheridanin esittämä nuori Wade Watts.

Ready Player Onen ensi-ilta Suomessa on 28. maaliskuuta. Elokuvan on Clinen alkuperäisteoksen pohjalta käsikirjoittanut Zak Penn (Last Action Hero).

The post Ready Player Onen hahmojulisteet esittelevät Steven Spielbergin uutuusleffan avainpelaajat appeared first on Muropaketti.com.

Kingdom Come: Deliverancen tolkuttomat bugit ovat hauskoja, kun eivät satu omalle kohdalle

To, 02/22/2018 - 15:05

Toimintaroolipeli Kingdom Come: Deliverancea riivaavat bugit saavat hevoset lentämään ja ihmiset menettämään päänsä.

Warhorse Studiosin keskiaikaroolipeli Kingdom Come: Deliverance julkaistiin viime viikolla niin bugisena, että Muropaketin arviossa pelin pelaamisen todettiin olevan niiden vuoksi välillä yhtä tuskaa. Myös monet pelistriimaajat ja -tubettajat ovat törmänneet järjettömiin ja hauskoihin bugeihin pelin parissa, ja YouTube-kanava PretsOnline on koonnut niistä hervottoman videon.

Alla olevalla videolla nähdään muun muassa lentävä hevonen, katoavia ja päättömänä seikkailevia kyläläisiä, sekä muita pelin hienouksia. Osa bugeista on vain hassuja, osa taas pilaa pelaamisen täysin. Mukana on myös muutamia bugittomia hetkiä, joina peli onnistuu joko tahallisesti tai tahattomasti huvittamaan pelaajia.

Kingdom Come: Deliverance on ilmestymisensä jälkeen saanut jo ainakin yhden päivityksen, ja seuraavan on luvattu saapuvan lähiviikkoina. Voi toivoa, että Warhorse saa korjattua pelinsä kelvollisempaan kuntoon.

The post Kingdom Come: Deliverancen tolkuttomat bugit ovat hauskoja, kun eivät satu omalle kohdalle appeared first on Muropaketti.com.

Kuva: Terry Gilliamin ikuisuusprojekti The Man Who Killed Don Quixote toteutuu vihdoinkin

To, 02/22/2018 - 14:55

Elokuvan The Man Who Killed Don Quixote nimiroolissa nähdään Jonathan Pryce.

Terry Gilliamin vuosikausia työn alla ollut elokuvaprojekti Don Quijotesta on vihdoin toteutumassa. Elokuvasta on nyt myös julkaistu ensimmäinen kuva, missä nähdään viime aikoina mm. Game of Thronesissa vaikuttanut Jonathan Pryce, joka esittää Gilliamin elokuvassa Don Quijotea.

Miguel de Cervantesin 1600-luvulla kirjoittamasta romaanista inspiraationsa saanut The Man Who Killed Don Quixote kertoo harhaisesta vanhasta miehestä, joka luulee olevansa Don Quijote ja uskoo Adam Driverin esittämän Tobyn olevan hänen uskollinen aseenkantajansa Sancho Panza. Parivaljakko suuntaa erikoiselle matkalle, joka pomppii nykyajan ja maagisen 1600-luvun välillä.

Prycen ja Driverin lisäksi elokuvassa nähdään mm. Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko, Joana Ribeiro, Óscar Jaenada, Jordi Mollà, Sergi Lopez ja Rossy de Palma.

Elokuvan käsikirjoituksen ohjaaja Gilliam on työstänyt yhdessä Tony Grisonin kanssa, jonka kanssa hän on aiemmin työskennellyt mm. elokuvien Fear and Loathing in Las Vegas ja Tideland yhteydessä.

The Man Who Killed Don Quixote on ollut enemmän tai vähemmän työn alla 17 vuotta, mutta kaikista vastoinkäymisistään huolimatta sen odotetaan saavan maailmanensi-iltansa tänä vuonna Cannesin elokuvajuhlilla.

The post Kuva: Terry Gilliamin ikuisuusprojekti The Man Who Killed Don Quixote toteutuu vihdoinkin appeared first on Muropaketti.com.

Alphacool esitteli Eisbaer LT -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät

To, 02/22/2018 - 14:49

Uudet Alphacoolin Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmät ovat luonteva jatkumo aiemmalle Eisbaer-sarjalle. Nyt esitellyn sarjan jäähdyttimet ovat vain 25 millimetriä paksuja, mikä tarjoaa paremman yhteensopivuutta eri kotelomalleihin.

Alphacoolin Eisbaer LT -sarjan merkittävin muutos on jäähdyttimen paksuuden kutistaminen 25 millimetriin, sillä aiemmassa mallisarjassa vastaava mitta oli vielä 30 millimetriä. Edeltävän Eisbaer-sarjan tapaan kyseessä on AIO-vesijäähdytysjärjestelmä, mutta se on kuitenkin laajennettavissa esimerkiksi näytönohjaimelle. Vesijäähdytysjärjestelmässä olevista liittimistä löytyy G1/4-kierteet, joten järjestelmään voi halutessaan liittää myös muiden valmistajien osia.

Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmistä tulee aluksi saataville 120, 240 sekä 360 millimetrin jäähdyttimelliset versiot. Näistä mukana toimitettavista tuulettimista Eiswind 12 -mallin kierrosalueeksi ilmoitetaan 550-1700 RPM ja melutasoksi enintään 29 desibeliä. Prosessorikantatuki on huomattavan laaja:  Tuettuina ovat Intelin ja AMD:n kaikki nykyiset, ja myös hieman vanhemmat, prosessorikannat. AMD:n Threadripper-prosessoreille yhteensopivuutta ei kuitenkaan ole.

Eisbaer LT -vesijäähdytysjärjestelmät ovat tilattavissa Alphacoolin oman verkkokaupan kautta. Jälleenmyyjien valikoimiin järjestelmät saataneen pienellä viiveellä. Valmistajan verkkokaupassa hinnat pienikokoisimmasta suurimpaan ovat 80, 90 ja 105 euroa.

The post Alphacool esitteli Eisbaer LT -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät appeared first on Muropaketti.com.

Tekeillä oleva kaupunkisimulaattori Foundation on kuin keskiaikainen SimCity

To, 02/22/2018 - 14:05

Kickstarterissa rahoitusta keräävä Foundation on kaupunkirakennuspeli, jossa ei ruudukolle ole tarvetta.

SimCity-pelit ja suomalaishitti Cities: Skylines keskittyvät nykyaikaisiin kaupunkeihin, mutta Polymorph Gamesin tekeillä oleva kaupunkisimulaattori Foundation on toista maata. Kickstarterissa joukkorahoitusta hakeva Foundation sijoittuu keskiaikaiseen Eurooppaan, jossa pelaaja pääsee rakentamaan ja hallitsemaan omaa pikkukaupunkiaan.

Kuten alla olevalla trailerilla esitellään, tarjoaa Foundation monia kiinnostavia peliominaisuuksia. Kaupungin alueet pääsee esimerkiksi kartoittamaan vapaasti, ilman rajoittavaa ruudukkoa, ja pelissä pääsee myös suunnittelemaan omia linnoituksiaan erillisellä työkalulla.

Polymorph Gamesin tavoitteena on koota vaatimaton 59 000 dollarin budjetti, ja keräys onkin jo hyvässä vauhdissa. Lisätietoja pelistä löytyy projektin Kickstarter-sivulta.

The post Tekeillä oleva kaupunkisimulaattori Foundation on kuin keskiaikainen SimCity appeared first on Muropaketti.com.

Terminator 6 -elokuvassa nähdään uusi naispuolinen sankari Sarah Connorin lisäksi

To, 02/22/2018 - 13:37

Arnold Schwarzeneggerin ja Linda Hamiltonin rinnalle uuteen, Deadpool-ohjaaja Tim Millerin ohjaamaan Terminator-elokuvaan etsitään naispuolista sankaria.

Terminator-elokuvien alkuperäinen luoja James Cameron työstää parhaillaan jatko-osia Avatarille, minkä vuoksi Deadpool-ohjaaja Tim Miller on kiinnitetty tulevan Terminator-elokuvan ohjaksiin. Tuoteperheen kuudennen elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa tämän vuoden toukokuussa.

Cameron toimii Terminator 6:n vastaavana tuottajana ja osana käsikirjoitustiimiä. Elokuvan tarinan on määrä sijoittua Terminator 2: Judgment Dayn jälkeiseen aikaan ja jättää sen jälkeen julkaistut elokuvat huomiotta.

Tulevassa elokuvassa nähdään tutuissa rooleissaan alkuperäisten Terminator-elokuvien tähdet Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton, mutta Bloodydisgustingin uutisen mukaan Cameron ja Miller pyrkivät nyt etsimään Star Warsin tyyppistä lähestymistapaa lähes tuhoontuomitun tuoteperheen pelastamiseksi. Tämä tarkoittaa uusien hahmojen tuomista mukaan kokonaisuuteen.

Tuotantoyhtiö etsiikin nyt keskeiseen rooliin nuorta naista, joka esittelytekstin mukaan kuulostaa vahvasti mahdolliselta kumppanilta Sarah Connorille: ”Nuori, parikymppinen nainen Mexico Citystä ja joka on kasvanut työläisnaapurustossa. Enemmän katu-uskottava kuin kirjaviisas, hahmo, joka toimii tarinan keskeisenä ihmishahmona ja joka voisi johtaa tuoteperhettä tästä lähtien.”

Toistaiseksi vielä nimeämättömän Terminator 6:n ensi-iltapäiväksi on julkistettu 26. heinäkuuta 2019.

The post Terminator 6 -elokuvassa nähdään uusi naispuolinen sankari Sarah Connorin lisäksi appeared first on Muropaketti.com.

Xioamin tulevan lippulaivan tietoja kaiveltiin firmware-tiedostosta

To, 02/22/2018 - 13:25

Xiaomi Mi 7 -puhelin julkaistaan vasta myöhemmin keväällä, mutta innokkaat harrastajat selvittivät jo uutuusmallin salat.

Xda-developers -sivusto on saanut käsiinsä puhelimen firmware-tiedostot ”luotettavasta lähteestä”. Tiedostoja perkaamalla paljastuu kaikenlaista myös puhelimen rautapuolesta. Kuten on jo aiemmin kerrottu, käyttää Mi 7 Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiriä.  Sen käyttöjärjestelmänä on Android 8.0 Xiaomin omalla MIUI 9 -käyttöliittymällä. Käyttöjärjestelmä on Project Treble -yhteensopiva, eli sen pitäisi saada uusimmat päivitykset huippunopeasti.

Tiedostoissa viitataan myös OLED-näyttöön ja ”AOD”- eli ”always on display”-ominaisuuteen. Aina päällä oleva infonäyttö kertoo käyttäjälle kellonajan, päiväyksen, akun varaustilanteen ja lisäksi näkyvillä voi olla enintään kolme ilmoituskuvaketta.

Viitteitä löytyy myös tuplakameraan ja kahteen SIM-korttipaikkaan (ilmeisesti puhelimessa ei kuitenkaan ole muistikorttipaikkaa), infrapunalähettimeen, NFC-tukeen ja 3170 milliampeeritunnin akkuun. Huhutusta langattomasta latauksesta tiedostoista ei löytynyt jälkiä.

The post Xioamin tulevan lippulaivan tietoja kaiveltiin firmware-tiedostosta appeared first on Muropaketti.com.

Pelaaja läpäisi Assassin’s Creed Originsin uuden pelimoodin päivässä ja paljasti sen tuoman palkinnon

To, 02/22/2018 - 13:13

Assassin’s Creed Origins sai vasta tiistaina uuden New Game Plus -moodin, mutta muuan pelaaja ehti jo läpäistä sen ja paljastaa palkinnoksi saatavan asun.

Syksyllä ilmestynyt Assassin’s Creed Origins sai tiistaina paitsi ilmaisen Discovery Tour -laajennuksen, myös päivityksen, joka toi mukaan New Game Plus -pelimoodin. Monista muista peleistä tuttuun tapaan New Game Plus antaa pelaajan säilyttää saavuttamansa edistyksen seuraavalle pelikerralle, ja Originsin läpäiseminen uudessa moodissa tuo myös uniikin palkinnon.

Vaikka päivitys ilmestyi vasta toissapäivänä, on muuan pelaaja jo nyt ehtinyt läpäisemään koko pelin New Game Plus -moodissa. Kuten VG24/7 raportoi, läpäisi Reddit-käyttäjä Najoray pelin kokonaan heti tiistaina, ja paljasti läpäisystä saatavan palkinnon.

Assassin’s Creed Origisin läpäisystä uudessa moodissa saa pelihahmolle näyttävän Mythical Warrior -asun, josta näet kuvan alta. Najoray tuli samalla paljastaneeksi, että New Game Plus -moodin voi pelata samalla tallennuksella myös useammin kuin kerran.

Pelin seuraava laajennus, The Curse of the Pharaos, julkaistaan maaliskuussa. Viime viikolla kerroimme myös, että Ubisoft aikoo julkaista pelille vielä useita uusia laajennuksia.

AC:O NG+

The post Pelaaja läpäisi Assassin’s Creed Originsin uuden pelimoodin päivässä ja paljasti sen tuoman palkinnon appeared first on Muropaketti.com.

Sivut